Дівчина зробила селфі на тлі старовинного замку, але вона ніяк не очікувала, що на фото вона буде не одна.

Молода дівчина з Красноярська, подорожучи по Естонії, вирішила зробити селфі на тлі одного старовинного замку в Таллінні. Її увагу привернув його надзвичайно красивий фасад.

За словами туристки, вона відчула, що це місце і цей замок, якісь особливі, тому обов'язково треба зробити пам'ятне фото саме тут.

Місце насправді виявилося не таким простим, адже те, що проявилося на фото, лякає і змушує задуматися: звідки там це взялося? У вікні замку проявилась якась незрозуміла субстанція, дуже схожа на привид.

Дівчина поділилася цим дивним і загадковим фото в соцмережах. У коментарях користувачі відразу стали обговорювати це явище і висувати свої версії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Хтось припустив, що це всього лише трюк для залучення туристів, нібито доглядачі замку спеціально зобразили на вікні щось, що нагадувало б привид, тим самим приваблюючи туристів до історії замку. Хтось вважав, що це просто гра світла, що відбивається у вікні. Однак були й ті, хто вважав, що дівчині вдалося сфотографувати справжній привид.

Однак що це було насправді - так і залишається загадкою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в стінах Підгорецького замку блукає привид

Як повідомляв портал Знай.ua, на старовинному кладовищі виник старомодний привид.

Також Знай.ua писав, як у замку Любарта з'явилися привиди молодих дівчат.