Буквально днями до Міжнародної космічній станції (МКС) прилетіла нова група космонавтів, яка змінила трійку фахівців, які працювали на станції вже кілька місяців. Це радісні новини, адже все пройшло успішно, і злет, і стикування і приземлення. Однак є й тривожні дані, які дають нову порцію для пліток прихильникам теорій змови.

Космонавти МКС опублікували в мережі кадри, на яких можна помітити чіткий силует з моторошним космічним кораблем. Який нагадав "запалених умам" корабель "Сокола тисячоліття" з культової фантастичної саги "Зоряні війни".

Об'єкт був помічений одним уважним користувачем. В кадрі утворилася хмара з піднесеною ділянкою посередині. Важливо заззначити, що хмара була практично ідеально круглою. Схожість з космічним кораблем користувачі мережі встановили відразу. Конспірологічні теорії швидко почали поширюватися мережею. За словами деяких небайдужих, на західному узбережжі Африки часто виникають подібні хмари.

Через певний час користувачі мережі помітили схожість об'єкта також з кораблем USS Enterprise, який був показаний в серіалі Star Trek. Є чимало фільмів, де представлені "класичні" космічні кораблі інопланетян.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вогненні НЛО над Києвом спантеличили українців.

Як повідомляв Знай.uа отруйний 50-метровий НЛО - в глибинах океану виявили колонію незвичайних істот.

Знай.uа писав, ризиковий пілот показав світу, що відбувається в засекреченої "Зоні 51" - такого в ЦРУ не чекали.