Фінансові труднощі, особливо під час карантину, на жаль, не рідкість. Деколи необхідна підтримка Вищих сил, яка з'явиться, якщо молитовні звернення будуть щирими і від чистого серця.

Налагодити матеріальне становище може тільки власне працьовитість і пошук гідної зарплати. Однак підштовхнути до позитивних змін у житті можуть Вищі сили.

За життя свята Матрона надавала допомогу людям у важких ситуаціях. Зараз до неї звертаються за допомогою сильної молитвою про гроші і допомогу в роботі.

"Звертаюся до тебе, Матрона, і молю тебе про допомогу у важкий момент мого життя. Допоможи мені знайти грошовий достаток та звільни мене від жадібності і спокус гріховних. Нехай гроші, зароблені на їжу, підуть на покриття необхідних витрат. Попроси Господа Бога проявити до мене милосердя, не прогневайся на мене за моє прохання. Амінь", - вимовляєте перед іконою.

Свята Матрона, ікона
Свята Матрона, ікона

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Важливо, щоб виголошувалася молитва в домашніх умовах перед іконою святої Матрони. Також можна піти в храм і помолитися там для пошуку роботи.

"Блаженна Мати Матрона, допоможи своїми молитвами сильними мені, рабу(е) Божого(їй) (ім'я), знайти фінансове благополуччя. Допоможи мені знайти роботу, яка допоможе мені розбагатіти і позбавить мене від потреби і проблем грошових. Так буде праця мій спрямований на благі цілі, та позбавить мене Господь Бог від зла і спокус. Свята Матрона, вірю я в щедрість і сподіваюся на твою допомогу. Амінь".

Проблеми бувають і на роботі. Однак не завжди зможе впоратися з проблемою зміна роботи. Спробуйте сильну молитву Матрони, яка допоможе впоратися з будь-якими труднощами.

"О, блаженна стариця Матрона, ти допомагаєш усім, хто до тебе звертається. Допоможи мені виконувати свою роботу швидко і якісно. Захисти мене від злих помислів і заздрості ворожої. Захисти мене від тих, хто прагне перешкодити мені і хто бажає мені зла. Нехай кожен робочий день приносить мені нові плоди. Вірю я в твою допомогу і Господа Бога. Амінь".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молитва за наших воїнів на передовій - віддати данину може кожен.

Як повідомляв Знай. ua, молитва до Ангела Народження — читайте всього один раз в рік, і біди обійдуть вас стороною.

Також Знай. ua писав, що могутня молитва-оберіг за наших воїнів на передовій.