Ретроградний Меркурій – значить рухається назад. Для планетних систем зворотний рух зазвичай означає рух, яке протилежно обертанню головного тіла, тобто об'єкта, який є центром системи.

Коли планети знаходяться в ретроградному циклі, дивлячись на небо здається, що вони рухаються назад. Але насправді це оптична ілюзія, тому що вони рухаються вперед і дуже швидко. Меркурій – планета в Сонячній системі, що обертається навколо Сонця кожні 88 днів. Найшвидше рухається порівняно з іншими. Ретроградні періоди відбуваються, коли Меркурій проходить повз Землі.

Космос, скріншот: YouTube
Космос, скріншот: YouTube

Ретроградний Меркурій означає, що усі важливі активності слід відкласти. Стабільність, терпіння, гроші опиняються під питанням. Є ймовірність, що може початися друга хвиля пандемії і новий карантин.

космос, фото Pxhere
космос, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Звідси випливає, що вплив ретроградного Меркурія поширюється, в першу чергу, на активність людини на роботі, під час навчання і спілкування в цілому. Оскільки планета рухається у зворотному напрямку, то у всьому цьому можуть виникати затримки і складності.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Астрологи назвали найсильніші знаки Зодіаку, не бояться вірусів та інфекцій.

Як повідомляв портал Знай.ua, Астрологи визначили найбідніші знаки Зодіаку: злидні переслідуватимуть до смерті.

Також Знай.ua писав, що Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким під силу пережити будь-яку кризу — справжні "міцні горішки".