Якщо вам здається, що за час карантину ви вже встигли подивитись усі можливі сімейні фільми і впали у відчай - не потрібно, ознайомтесь із списком з 10 казкових фільмів, які захоплюють усю родину. Сподіваємось, що деякі фільми ви не лише не бачили, але й ніколи про них не чули.

1. Там, де живуть Чудовиська

"Там, де живуть чудовиська", фото з трейлеру
"Там, де живуть чудовиська", фото з трейлеру

Екранізація супер популярної невеликої дитячої однойменної книжки, яка зробила автора багатим і знаменитим у лічені дні. Історія проста: Маленький Макс — сміхотливий і дуже вразливий хлопчик, який обожнює гратися і веселитися. Йому дуже хочеться уваги дорослих, а ті постійно зайняті своїми проблемами. І одного разу Макс тікає в парк, сідає в човен і несподівано для себе самого, як і належить в казці, відпливає в чарівну країну, де стає королем. Фільм має багато звернень до дорослої аудиторії, тоді як діти просто насолоджуватимуться пригодами.

2. Пітер Пен

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Казка, на якій виросло не одне покоління. Більше того, існує однойменний мультик від кіностудії Дісней, який багатьом назавжди запам'ятався як єдина інтерпретації цієї дивної історії. Найновіша екранізація зачаровує красою і видовищністю кадрів, по-сучасному інтерпретує класичну історію і здатна змусити кожного глядача, і малого, і великого, відчути захват, радість, сміх і трішки з сумом за дитинством.

3. Полярний експрес

Це різдвяний мультфільм, проте потрапив і до цієї добірки: він ніби складений із зібраних разом шматочків щастя. Це історія маленького хлопчика, чия сестра дуже чекає на Різдво, а він сам вже більше ні в що не вірить. Дорогою діти зустрінуть ще одного хлопчика, який весь фільм повторюватиме, що “Різдво - не для нього”. Діти зможуть проїхатися на “Полярному експресі” і дізнатися, що таке справжня дружба і заново повірити в дива…

4. Книга джунглів

Нова "Книга джунглів" — це особливий світ: світ звірів з їх власними законами, особливим поглядом на людину і на його місце серед них. Фільм яскравий (графіка такого рівня, що намальовані тварини здаються живими), динамічний, наповнений чудовими жартами. Він зроблений так, щоб діти дивилися не відриваючись. І при цьому аж ніяк не порожній.

5. Хроніки Спайдервіка

Сучасна історія про сучасних дітей, які зіштовхуються з неймовірним: у старому будинку, куди переїздить родина, починають відбуватись чудернацькі явища. Так діти відкриють для себе цілу країну з дивовижними тваринами та фантастичними пригодами. Щоб захистити цей чуттєвий світ, діти будуть вимушені згуртуватись і як ніколи зрозуміти радість і силу родини.

6. Зберігач часу/Х’юго

Сентиментальна історія для найчутливіших і найвідважніших сердець. Маленький винахідник Х’юго розкриває секрет таємничого механізму, залишеного його загиблим батьком. Після цього починаються справжні пригоди, які, зрештою, допоможуть усім глядачам замислитись про те, що означає бути Людиною.

7. Місячна принцеса

Уявіть, що ви звичайна маленька дівчинка, яка має абсолютно типове життя. Проте все змінюється: переїзд до невідомого дядечка, цікавий будинок, таємниці з минулого і усвідомлення, що ти - не просто дівчинка, а остання Місячна Принцеса.

8. Чарівне срібло

Неочікувано, проте в цій добірці американських фільмів з'являється кіно із засніженої Норвегії. Мало спецефектів чи штампів, багато красивих панорамних кадрів гір, лісів і снігу. Історія про захист невидимого, проте важливого.

9. Попелюшка

Оновлення класичної діснеївської історії: все, що ви бачили у мультику можна побачити в кіно: красиві актори і костюми, знайома музика і жарти. Ідея змусити усіх героїв говорити віршами - додає ще більшого ефекту казковості.

10. Пригоди Паддінгтона

Навіть якщо ти ведмедик, ти можеш стати англійським джентльменом. Історія про любов, підтримку та те, наскільки корисно володіти хорошими манерами. Сучасна історія про сім'ю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Брутальні, сексуальні і без "гальм" - топ-5 фільмів і серіалів про байкерів для драйвового карантину.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шара від Apple - популярні фільми та серіали виклали у вільний доступ.

Також Знай.ua писав, Найвідоміші старі і популярні сучасні індійські фільми.