Симпатична маленька дівчинка, яка в майбутньому стане однією з найкрасивіших жінок свого часу. Вона з народження відрізнилася від інших, але пройдуть роки, і її краса стане легендою.

Історія її життя може стати чудовим сюжетом для фільму: настільки незвично склалася її доля. Вона народилася в Лондоні в родині акторів, що зумовило вибір майбутньої професії. Однак було ще дещо, що позначилося на її долю: вона народилася з рідкісною мутацією, яка і стала головним секретом її незвичайної краси. Не знаючи про цю особливість, багато людей вважали зовнішність дівчинки підробленою і дорікали батьків у тому, що вони дозволяють їй користуватися косметикою в такі юні роки.

Елізабет Тейлор, фото istorik.net
Елізабет Тейлор, фото istorik.net

Однак екзотична зовнішність стала не єдиним даром, яким вона володіла. Другим був талант, який дуже скоро дозволив їй добитися успіху. Вона тричі стала лауреатом премії "Оскар", а преса називала її "королевою Голлівуду".

Елізабет Тейлор, фото istorik.net
Елізабет Тейлор, фото istorik.net

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Приваблива, талановита і знаменита, вона ніколи не залишалася одна. Її численні романи обговорював весь світ: вона була одружена вісім разів, але кожен шлюб закінчувався розлученням. Інший її пристрастю були коштовності: так, вона була власницею найбільшої перлини в світі.

Елізабет Тейлор, фото istorik.net
Елізабет Тейлор, фото istorik.net

Коли її кар'єра пішла на спад, вона зайнялася благодійністю. Крім того, вона довгий час була активісткою в боротьбі проти Сніду.

Елізабет Тейлор, фото з вільних джерел
Елізабет Тейлор, фото з вільних джерел

Її не стало у віці 79 років. Сьогодні вона вважається однією з найбільших зірок в історії кіно, а фільми з її участю стали класикою світового кінематографа.

Елізабет Тейлор, фото з вільних джерел
Елізабет Тейлор, фото з вільних джерел

Дівчинка на цих фотографіях — Елізабет Тейлор. Вона увійшла в історію як перша актриса, чий гонорар за фільм склав один мільйон доларів, а також як одна з найпривабливіших жінок ХХ століття.

23 березня роковини смерті талановитої актриси і "королеви Голлівуду" періоду його розквіту Елізабет Тейлор. Вона була однією з найкрасивіших жінок ХХ століття не лише через привабливу зовнішність. Тейлор - триразова володарка премії "Оскар" і одна з легендарних зірок кіно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, топ крутих лайфхаків, які допоможуть зірвати брехливі маски з невірних і "слуг народу".

Знай.uа писав, розкрито секрети краси "королеви Голлівуду" Елізабет Тейлор, не лише приваблива зовнішність.