Ця історія "народилася" на початку 2000-х, саме тоді пара з США вирішила завести собі лабрадора-ретривера. Милий песик прожив у родині довгих 12 років, і за ці роки став справжнім членом сім'ї. Він навіть врятував свою вагітну хозяйку від неминучої загибелі.

Про цієї історії нагадують американські ЗМІ.

Сім'я пса Марлі і його клон, фото: medialeaks.ru
Сім'я пса Марлі і його клон, фото: medialeaks.ru

Справа в тому, що під час походу в гори Марлі загавкав, помітивши отруйну змію просто поруч з ногою жінки. Якби гад її вкусив, її життя могло б закінчитися. На той момент Марлі було вже більше 12 років, і незабаром він серйозно захворів. Розуміючи, що вихованець незабаром їх покине, господарі звернулися до спеціальної лабораторії, де взяли необхідний біоматеріал і заморозили ДНК пса.

Сім'я пса Марлі і його клон, фото: medialeaks.ru
Сім'я пса Марлі і його клон, фото: medialeaks.ru

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Проте "повернути" в сім'ю улюбленого вихованця пара вирішила не відразу, а вже після народження другої доньки. Це був серйозний крок, адже клонування — складний процес, і результат міг бути непередбачуваний. Але все пройшло успішно, і сім'я незабаром познайомилася з клоном свого Марлі — милим щеням.

Назвали малюка Зіггі, він має відмінне здоров'я. Господарі стверджують, що песик — просто копія їхнього колишнього вихованця, навіть відмітини на вухах це підтверджують. Зараз цуценяті Зіггі всього кілька місяців, вся собаче життя ще попереду. Він безмірно любить господарів і радує дітям своєю грайливою поведінкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, готові клонувати динозавра? Вчені знайшли ДНК стародавньої рептилії.

Як повідомляв Знай.uа стояти, це котяче пограбування: пара пухнастих бандитів майстерно спустошила холодильник, відео.

Знай.uа писав, китайські вчені успішно клонували кошеня за мільйон гривень.