Іноді дистанційна робота, яка зараз актуальна через карантин, може привести до дуже незграбних і навіть курйозних інцидентів. В результаті під загрозу можуть потрапити особисте життя і ділова репутація. В останньому випадку опинився мер новозеландського міста Данідін Девід Бенсон-Поуп.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з новозеландських видань.

Повідомляється, що під час наради на онлайн-платформі Zoom людина на ім'я Девід Бенсон-Поуп (David Benson-Pope) викликав переполох, з'явившись на екрані без штанів, та ще з опахалом зі страусового пір'я в руках.

Девід Бенсон-Поуп, фото: The Guardian
Девід Бенсон-Поуп, фото: The Guardian

Журналісти, посилаючись на інформацію учасника конференції, пишуть, що коли було оголошено перерву, Бенсон вирішив трохи "розслабився", встав з-за столу, і учасники наради побачили, що він одягнений тільки до пояса, а штани на ногах відсутні. Очевидно, політик не зрозумів, що камера увімкнута, і вирішив "прибрати", витираючи пил з книг та інших речей в кабінеті. Чи варто говорити, що колеги Бенсона, статечні пані, були перелякані побаченим.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Коли представники ЗМІ звернулися за поясненнями, він відповів, що зробив все ненавмисно, але "радий", що потішив колег і тих, хто дивився відео. Про це радник зазначив, що доречно було б вказувати, що він був все-таки "наполовину одягнений".

Журналісти нагадують, що з 2005 по 2007 рік Девід Бенсон-Поуп працював міністром екології Нової Зеландії при прем'єр-міністрі Хелен Кларк. За цей час він не раз потрапляв у скандали, через що у 2007 році позбувся міністерської посади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Балан осоромився у найвідповідальніший момент на очах у Кароль - "Не всередину".

Як повідомляв Знай.uа школяр розбавив нудний онлайн-урок "полуничкою" - тепер його шукають копи, кадри конфузу.

Знай.uа писав, у Києві нахабний злодій з синцями намагався обчистити супермаркет, але "застряг" на касі - кадри конфузу.