Астрологи кажуть, що з 7 на 8 травня можна буде спостерігати за останнім у 2020 році Супермісяцем. Він отримав назву "Квітковий Місяць", тому що саме в цей час на планеті розквітають весняні квіти і розпускаються листя дерев.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Рожевий супермісяць у Британії, фото Reuters
Рожевий супермісяць у Британії, фото Reuters

Хоча Місяць офіційно стане повним о 13:45 за Києвом, спостерігати його можна і надвечір. Нічне світило в небі зійде о 20:30, і з цього моменту повний Місяць буде дуже добре видно. Повня настає лише через 32 години після того, як Місяць досягне перигею, або найближчої точки до Землі на орбіті. Це називається Супермісяць.

Рожевий супермісяць у Шотландії, фото PA MEDIA
Рожевий супермісяць у Шотландії, фото PA MEDIA

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Земляни зможуть побачити тонку різницю в розмірі Місяця, оскільки супермісяці здаються на 7% більше і на 15% яскравіше, ніж звичайний повний місяць. 7 травня супермісяць матиме близько 33 дугових хвилин (0,55 градуси) в поперечнику, у порівнянні зі звичайними 31 дуговими хвилинами (0,52 градуси).

Варто зазначити, що це буде останнє Супермісяць 2020 року після таких в лютому, березні і квітні. Цікаво, що саме в ніч з 7 на 8 травня, можна загадати найзаповітніше бажання, яке обов'язково збудеться. Для цього потрібно подивитися на Квітковий Місяць і в яскравих фарбах уявити собі, як ваша мрія збувається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, травень принесе матеріальне благополуччя цим знакам Зодіаку, кому пощастить зірвати куш.

Як повідомляв Знай.uа "зелений" дощ і ванна з купюрами - хто із знаків Зодіаку скуштує розкішне життя на початку травня.

Знай.uа писав, травнева чарівна паличка - хто із знаків Зодіаку отримає неймовірну удачу і змінить своє життя на краще.