Часто дівчата хочуть змінити щось у своїй зовнішності, і як правило, в першу чергу “під ніж” потрапляє зачіска. Напевно кожна дівчина хоч раз у житті замислювалася про те, щоб зробити чубок. Багато втілили цю ідею, проте потрібно розуміти, що чубчик також може додати і турбот. Насправді, її можна зробити, не вдаючись до ножиць. Є кілька простих способів імітувати чубок. Це відмінний спосіб перевірити, чи підійде вона вам чи ні.
Дівчата з довгим волоссям можуть “імітувати чубок”, зібравши волосся в хвіст особливим способом.

Спочатку хвіст потрібно розділити на два пасма – верхню і нижню. Кінці верхній частині розподіляються у вигляді чубка, і закріплюються хрест-навхрест невидимками. У верхній частині з'явиться петля, яку потрібно начесать і зафіксувати за допомогою лаку. Нижній пасмом обмотуємо навколо верхньої та оформляємо пучок. Далі залишається лише закріпити зачіску лаком і шпильками.


Також можна зробити і бічну чубок. Для цього потрібно розділити волосся проділом на більшу і меншу пасма. Меншу прихоплюємо гумкою. Широку частину укладаємо на лобі хвилею, і закріплюємо гелем і невидимками. Звільняємо малу пасмо від гумки і закріплюємо зачіску лаком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Томенко закликає владу поділитися бюджетними коштами з медиками.