Кімнатні рослини можуть як тішити око і настрій власника, так і бути причиною нервувань та сумнівів. Коли у житті все йде не за планом, а в тебе навіть відмовляються цвісти фіалки - може здатись, що все взагалі налаштовано проти тебе. Проте є рослини, які будуть рости за будь-яких умов.

Фікус каучуковий

Цей вазон практично непотрібно поливати - улітку двічі та взимку всього один раз. Це робить цей різновид фікусу найбільш логічним варіантом для всіх, хто хоче мати зелень вдома, але не витрачати ні багато сил, ні пам'яті на поливання вазона.

Заміокулькас

Заміокулькас, фото Ботаничка
Заміокулькас, фото Ботаничка

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Потребує мінімум поливань, а ще, що робить його чудовою рослиною, не боїться сонця, не потребує стояти в тіні. При цьому заміокулькас очищує повітря.

Аспідістра

Аспідістра, фото Nino Barbieri
Аспідістра, фото Nino Barbieri

Цей вазон сам сигналізує про необхідність води: коли земля висохне і піде тріщинами, настане час поливу.

Хлорофітум чубатий

Вазон, який потрібно поливати двічі на тиждень. Проте він зовсім не боїться сухого повітря і різних змін температур. Саме тому цей вазон зазвичай можна побачити у конторах або офісах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оздоровлення, не встаючи з дивана: які таємниці приховують домашні рослини.

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ 10 кімнатних рослин, які висмокчуть з вас усі сили: енергетичні вампіри.

Також Знай.ua писав, Кімнатні рослини по фен-шую - поставте вазони так і забудьте про біль та стрес назавжди.