Здатність рослин віддавати і поглинати енергію по-різному позначається на домочадцях. Деякі кімнатні квіти - це справжні енергетичні вампіри, особливо обережними з ними потрібно бути слабким людям, інформує Ukr.Media.

Фахівці назвали 4 кімнатні рослини, які відносяться до квітів-вампірів.

Папороть здатна забирати колосальну кількість енергії. Певною мірою її протипоказано тримати в будинку. Однак папороть може забирати і негативну енергію. Правильно підібране місце в квартирі для цієї рослини поліпшить біоенергетику будинку.

Циперус. Ця кімнатна рослина є сильним вампіром. Днем вона віддає енергію, а вночі забирає, причому у великих кількостях. В результаті її власники до ранку залишаються без будь-яких сил і протягом дня потім знаходяться в пригніченому стані.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Плющ. Будь-які в'юнкі рослини, до сімейства яких належить і плющ, не рекомендується утримувати в будинку. Ставлення до чужої енергетики у плюща абсолютно споживче.

Крім того що він висмоктує з мешканців будинку всі соки, так ще й притягує хвороби, скандали, плітки. Навіть з офісу плющ краще прибрати.

Свою увагу квітка в першу чергу звертає на чоловіків - і буквально виживає тих з приміщення, в якому росте. І неважливо, будинок це або робота.

Традесканція. Декоративне листя з смужками-візерунками не проста прикраса, рослина здатна викликати почуття тривоги і занепокоєння.

Троянду радять розводити тільки тим людям, які самі є донорами енергії. В процесі догляду за розою вони будуть віддавати їй частину надлишкової енергії. Якщо власних сил недостатньо, то від троянд в будинку краще відмовитися.

Диффенбахія. Рослина з потужною аурою. Якщо поселити квітку в невеликому за площею приміщенні, його мешканцям загрожують часті головні болі і швидка стомлюваність. Диффенбахії постійно потрібне енергетичне підживлення, тому вона забирає енергію без розбору: негативна, позитивна - без різниці.

Орхідея протипоказана людям зі слабким характером. Для них вона стане справжнім вампіром, який витягує всі соки. Нерішучим особистостям зі слаборозвиненою волею не варто вирощувати цю красиву квітку.

Монстера отримала велике поширення серед домашніх квітів, але вона також є вампіром. Ця рослина дуже несприятлива для дому, вона забирає велику кількість енергії. Краще прикрасити монстерою офіс або хол службового приміщення.

Бегонія. Послаблює біополе людей з хронічними захворюваннями, людей самотніх, в похилому віці.

Мабуть, істинними енергетичними вампірами швидше можна вважати засохлі кімнатні рослини, зів'ялі квіти у вазах, сухоцвіти і особливо штучні квіти. Тому їх в кімнаті тримати не рекомендується ні за яких умов.

Необхідно вчасно зрізати з кімнатних рослин сухе листя і хворі гілки, що негативно впливають на організм і викликають застій енергії. До речі букети, навіть найрозкішніші, також не краща прикраса для будинку: позбавлена коріння рослина швидко гине, відбираючи енергію у простору і людей, що знаходяться поруч.

Нагадаємо, що кімнатні квіти - це не просто прикраса будинку. Насправді, деякі з них, здатні кардинально змінити ваше життя.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", "розумний" пристрій доглядатиме за рослинами доки ви у відпустці.