Кімнатні квіти - це не просто прикраса будинку. Насправді, деякі з них, здатні кардинально змінити ваше життя. Завдяки надзвичайним енергетичним властивостям, квіти здатні підвищувати добробут і достаток у житлі, в якому вони мешкають.

Експерти розповіли про кілька відомих всім кімнатних рослин, які є потужними магнітами для грошей і багатства, інформує Ukr.Media.

Найпотужнішою квіткою виявилася толстянка або грошове дерево.

Ця рослина - справжній магніт для грошей. З її допомогою можна не тільки позбутися від усіх грошових проблем, але і примножити свій достаток. Для посилення дії грошового дерева рекомендується посадити його в червоний горщик, а на дно покласти монетку.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Герань

Ця квітка мешкає практично у кожному домі, однак мало хто підозрює що має справу зі справжнім енргетичним гігантом. З допомогою герані кожен бажаючий може налагодити своє фінансове становище і здобути багатство. Також відомо, що герань відлякує від своїх власників злодіїв і шахраїв, захищає будинок від нежданих гостей.

Кімнатний бамбук

Українці все частіше стали обирати саме цю рослину для своєї домівки. Справа в тому, що кімнатний бамбук є потужним грошовим талісманом, що притягає гроші, достаток і благополуччя. Вважається, що весь секрет цієї рослини полягає в його міцному стеблі. Якщо його паростки почали проростати, значить, незабаром в будинок прийде багатство або фінансовий прибуток. Щоб посилити енергетику бамбука, слід поставити поряд з ним фігурку жаби.

Нагадаємо, що у Великобританії везуча подружня пара придбала будинок. Оскільки житло було досить старовинним і від попередніх мешканців залишилося багато предметів сім'я вирішила навести порядки. Коли вони дісталися до горища натрапили на безліч старовинних речей, які почали розбирати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неймовірна історія сталася з 37-річною Енн Клапп з англійського графства Дербишир. Жінці залишили у спадок схованку з древнім скарбом.

Також "Знай.uа" писав, дослідники, проводили розкопки на території столиці швейцарського кантону Урі, міста Альтдорфа натрапили на багаті сліди римського поселення - монети і прикраси перших століть нашої ери.