Деяких дуже допитливих людей хвилює питання про те — чому бутерброд завжди падає маслом униз? Чи так це, або просто міф, який створили для виправдання незручних ситуацій?

На це питання вирішили відповісти фахівці з Telegram-каналу "Очевидні речі". Пункт перший:

▪️ Не завжди. Навпаки, що дослідження руйнівників міфів, що експеримент у фільмі BBC "QED", і навіть дослідження Роберта Меттьюза, який за свою працю отримав Шнобелівську премію — так от, всі вони довели, що бутерброд падає з однаковою ймовірністю на обидві сторони, але...

▪️ Чому дружина (або чоловік) говорить: "ти ніколи мене не слухаєш"? Не тому що це так. А тому що він/вона запам'ятовував(-а) саме ті випадки, коли його/її не слухали і це викликало образу. Так і з бутербродом. Ти запам'ятовуєш саме його падіння на масло.

Чому бутерброд падає "маслом вниз", скріншот: YouTube
Чому бутерброд падає "маслом вниз", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

▪️ Якщо хліб впаде на олію, то він приклеїться до підлоги. Якщо впаде на чисту сторону — він відскочить (адже хліб пружний) і у нього буде другий шанс впасти на масло.

▪️ І останнє. Ніхто не зронив бутерброд рівно вертикально. Зазвичай він падає одним краєм вниз, за метр польоту робить рівно пів обороту і успішно падає маслом вниз.

Все, міф розвіяно. Живіть спокійно, будьте щасливі, і не засмічуйте свою голову подібним!!!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, особистий "вибивала" принца Чарльза здав іспити краще за хозяина — кембриджська легенда, про яку говоритимуть століттями.

Як повідомляв Знай.uа з ніг до голови - головні ознаки недоглянутої жінки.

Знай.uа писав, астролог розповіла, коли Україну накриє хвиля коронавірусу.