Цими днями мешканець Києва Михайло Шнайдер не витерпів, та опублікував знімок, який шокував не тільки мешканців столиці, ай всіх українців. Відтак, чоловік виклав в Інтернет фотографію із їжею, якою годують в місцевій школі. Відповідний допис з'явився на його власній Facebook-сторінці.

На фотографії видно, як киянин взяв до руки бутерброд, а він повністю вкритий цвіллю. Як стверджує чоловік, саме цим годують дітей у місцевій школі.

"Ось такими "апетитними" бутербродами з цвіллю годують наших дітей у школі. У зв'язку з цим, у мене з'явилося лише одне питання, а скільки ми ще будемо терпіти цей бардак? Хлопці, ну наведіть ви нарешті порядок зі шкільним Харчуванням, адже надалі так жити просто не можливо", - підписав знімок киянин.

Вот такими "Аппетитными" бутербродами с плесенью, кормят наших детей в Школе. В связи с этим у меня возник лишь один...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 27 oktober 2019

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, що школярі будуть навчатися за загальною програмою, а повний перехід на українську повинен закінчитися вже в 2023 році. Це передбачає закон України "Про освіту" та нова реформа.

Як повідомляв портал Знай.ua, щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування у 38% закладів - це 626 отруєнь. Це означає, що кожен день половина дітей в українських школах знаходяться в небезпеці.

Також портал Знай.ua писав, що в дитячому садку відбулося масове отруєння дошкільнят.