Дуже часто дівчатам хочеться розпустити волосся і дозволити вітру грати з кучерями. Пройти по вулиці, як у рекламі шампуню, щоб всі оглядалися і захоплювалися прекрасною шевелюрою. Однак, відсутність прикореневого об'єму не дає можливості для здійснення цієї казки. Ми не можемо дозволити дівчатам залишитись без такого щастя, тож зібрали кілька порад, які допоможуть вам добитися бажаного об'єму на волоссі без особливих зусиль .

модний колір волосся
модний колір волосся, скрін з відео

Відмовтеся від інтенсивно живильних засобів

Живильні шампуні, бальзами і маски відмінно наповнюють волосся, а заодно і роблять їх більш важкими. Саме тому вони стають менш об'ємними.

Використовуйте текстуризуючий спрей

Щоб створити прикореневий об'єм, який протримається цілий день, обов'язково використовуйте додаткові стайлінгові засоби: текстуризуючий і сольовий спрей, сухий шампунь, пудру-текстуризатор і спрей для фіксації волосся.

Сушіть волосся, нахиливши голову вниз

Деякі технологи по волоссю вважають, що такий спосіб сушіння пошкоджує структуру волосся, проте стилісти часто користуються таким трюком на зйомках, коли потрібно швидко створити прикореневий об'єм на голові моделі.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Використовуйте ролери-бігуді

Достатньо всього кілька штук ролерів-бігудей великого діаметру (60 мм), щоб створити максимальний прикореневий об'єм. Для зручності подумки поділіть голову на кілька зон: скроневу, тім'яну і потиличну. Цей крок значно спростить процес накручування: розділіть волосся на пасма і накручуйте кожне від кінчиків до коренів. Залиште бігуді на голові на 20 хвилин, а після того, як знімете, закріпіть укладку фіксуючим спреєм.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дієві поради для того, щоб припинити мити голову щодня.

Як повідомляв портал Знай.uа, при правильному догляді можна збирати урожай огірків цілий рік.

Також портал Знай.uа писав, як карантин впливає на сім'ї в Україні – загострення гендерних проблем, насильство, алкоголізм.