У багатьох державах триває карантин, який запроваджували уряди через пандемію коронавірусної інфекції. Спалахи захворювання тривають з січня 2020 року, люди вже понад 5 місяців живуть у напрузі.

Проте з перших чисел травня деякі країни почали послаблювати карантинні заходи, окрім продуктових магазинів і аптек почали працювати ресторани і кафе, проте з новими правилами. Власники та персонали закладів вирішили перейти до креативу та заповнили зали для вживання їжі різними "фішками", такими як манекени, штучні тварини та багато іншого. Про це стало відомо завдяки новій публікації Perepichka News.

Креатив рестораторів, фото: Telegram-канал Perepichka News
Креатив рестораторів, фото: Telegram-канал Perepichka News

"В ресторанах по всьому світу почали шукати варіанти, як зберегти дистанцію між відвідувачами. В США посадили за столи манекенів, а в Таїланді — іграшкових панд. Чайових від них чекати не доводиться, але і книгу скарг не попросять. Приблизно так ми і представляли пост-апокаліпсис.", - пишуть автори публікації.

Варто нагадати нашим читачам, що Україна планує відновити авіасполучення з Єгиптом, Туреччиною, а також Грузією вже цього літа. Прес-секретар Мінінфраструктури Герасимова Оксана повідомила, що в цих країнах іноземних туристів готуються приймати з 1 липня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відновить польоти з Єгиптом, Туреччиною та Грузією – коли можна пакувати валізи.

Як повідомляв Знай.uа у Києві три десятки ринків чекають покупців - де "затаритися" домашніми смаколиками після карантину.

Знай.uа писав, візитівка Харкова перетворилася на пустелю - карантин зжер всі запаси, покупців немає.