Коти - прикраса життя і друзі, які зрозуміють, повеселять, помуркають і мило повипрошують їжу. Коти на карантині - все вищеперераховане, а ще постійні намагання заважати працювати. То хвостик, то лапка опиняються на клавіатуру - і власник, який не хоче грубо поводитись із котом, мусить хвилин п'ять робочого часу виділити на вмовляння кота не заважати йому, а сидіти тихенько. Спосіб виходу з такої "котострофи" знайшли у Японії.

На відео чоловік старанно намагається друкувати на клавіатурі, тоді як котик кладе хвостик на клавіатуру. Між чоловіком та котом йде боротьба: він ніжно прибирає котячі лапки і хвости, проте кіт непереможний. Згодом чоловік ставить між котом і клавіатурою екран із перекидного календаря, що, втім, не приносить бажаний результат. Хвостик все одно опиняється на клавіатурі.

Кіт заважає працювати, фото YouTube
Кіт заважає працювати, фото YouTube

Зрештою, чоловік вигадує ідею - поставити на стіл невелику коробку. Кіт, звісно ж, відразу в неї заліз, чим дозволив чоловіку не спотикатись пальцями ні об хвостик, ні об лапки. На відео японець використав красиву білу пластикову коробку, проте можна скористатись і коробкою з-під взуття.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чому коти не люблять ванну і як змусити замазуру помитися, дієві поради.

Як повідомляв портал Знай.ua, 15 вражаючих котів-рекордсменів.

Також Знай.ua писав, що Коти з різнокольоровими очима стали хітом інтернету (фото).