У Києві та по всій Україні в найближчі вихідні, 23 і 24 травня, синоптики не прогнозують різкого потепління, а навпаки обіцяють дощі.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила ведуча погоди Наталія Діденко.

"В суботу волога та холодна погода. 23 травня дощі пройдуть у Центрі, місцями на Півночі, в південній частині, на Харківщині. На Запоріжжі, Луганщині, Донеччині, Миколаївщині - без істотних опадів, хіба якісь локальні малі вологі осередки", - розповіла Діденко.

Прогноз погоди на Київщині 23 травня

Також вона наголосила, що погода не зміниться й в неділю – також буде дощовою та в деяких областях передбачається похолодання:

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"24-го травня невеликі дощі також ймовірні у східній частині України плюс Дніпро з районами та Запоріжжя. А вздовж смуги Чернігів-Київ-Кропивницький-Одеса суттєві опади малоймовірні. Температура повітря залишається низькою".

Прогноз погоди на Київщині 24 травня

Щодо погоди в Києві, то за даними Укргідрометцентр, в суботу, 23 травня, в столиці буде +12...+14 градусів вдень і до +4...+6 градусів вночі. Також буде дощ. Така ж погода очікується і по всій області. А в неділю, 24 травня, в Києві обіцяють вдень до +13...+15 градусів, вночі буде до +4...+6 градусів. Опадів не прогнозують. Така ж погода буде по всьому регіону.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.