У XXI столітті любителі фотографії публікують все нові і нові знімки в мережі, щоб порадувати чи здивувати своїх друзів, близьких і знайомих. Буває, що до кадру може потрапити звичайна пташка, яка випадково опинилася за спинами позуючих. А іноді, навіть не підозрюючи, фотограф може зловити дійсно рідкісний і унікальний кадр, який запам'ятається на довгі століття. Одним з прикладів можуть служити звичайні туристи, які сфотографували палаючий в 2019 році Собор Паризької Богоматері.

Саме тому, ми зібрали для наших читачів рідкісні кадри з відомими особистостями і предметами, які люди запам'ятають надовго:

Джейн Менсфілд, фото: mixnews.lv
Джейн Менсфілд, фото: mixnews.lv

1. Джейн Менсфілд — американська кіноакторка, яка домоглася успіху як на Бродвеї, так і в Голлівуді. Менсфілд, неодноразово з'являлася на сторінках журналу Playboy, поряд з Мерилін Монро була одним із секс-символів 1950-х років.

Армійський велосипед, фото: mixnews.lv
Армійський велосипед, фото: mixnews.lv

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

2. Британський армійський велосипед, 1914 рік.

Автомат для сигарет, фото: mixnews.lv
Автомат для сигарет, фото: mixnews.lv

3. Автомат для продажу вже прикуренних цигарок, 1930-ті роки.

Кока-кола, фото: mixnews.lv
Кока-кола, фото: mixnews.lv

4. Спочатку Coca-Cola замислювалася як знеболювальний засіб і порятунок для тих нещасних, хто присластився до морфію або опіуму. Напій був сумішшю алкоголю, кокаїну та кофеїну.

Випробування презервативів, фото: mixnews.lv
Випробування презервативів, фото: mixnews.lv

5. Випробування презервативів, 1935 рік.

Варто нагадати нашим читачам, що історичний знімок опублікував 84-річний ексспівробітник NASA Базз Олдрін. На фотографії зображений сам Олдрін під час тренувального польоту корабля “Джеміні”. Тоді Олдрін провів п'ять годин за бортом космічного апарату, встановивши тим самим світовий рекорд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як святкували перемогу в різних країнах – дивовижні історичні фото.

Як повідомляв Знай.uа непримітні речі можуть зробити вас багатим – топ щасливчиків, які озолотилися на дрібницях.

Знай.uа писав, очі тварин відобразили в макро об'єктиві – фото нагадують інопланетні пейзажі.