У 2010 році британський онлайн-продавець комп'ютерних ігор GameStation вніс в угоду, яку покупці повинні прочитати перед здійсненням оплати, пункт, згідно з яким покупець також віддає свою душу у вічне користування магазину.

Також компанія надала кожному споживачеві можливість прибрати цей пункт з договору. Для цього потрібно просто перейти за посиланням "Анулювати передачу душі". Відзначається, що на купівлю ігор і додатків така відмова ніяк не впливала. Більше того, ті покупці, які уважно прочитали умови договору та відмовилися від передачі своєї душі магазину, отримували купон на знижку в 5 фунтів.

Проте, незважаючи на ці бонуси та попередження продати свою душу магазину погодилися 7,5 тисяч користувачів, або 88% від загального числа покупців. До того ж, представники даного магазину пообіцяли відправити користувачам повідомлення про розірвання цього пункту угоди. Таким чином, це показало те, як легко переважна більшість користувачів може юридично погодитися з самим божевільним вимогою продавця.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, що в Epic Games Store стартувала нова роздача ігор.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Facebook випустив новий продукт під назвою Collab.

Також "Знай.ua" писав, що Makinolo випустив новий мод для гри GTA V.