Старіння - важкий виклик для багатьох людей, і далеко не кожний може легко прийняти вплив часу. Свою роль у цьому відіграє і гороскоп - різні знаки Зодіаку по-різному реагують на старіння. Астрологи пояснюють, кого налякає до паніки вже перша зморшка, а хто просто відмовиться старіти.

Гороскоп, скріншот: YouTube
Гороскоп, скріншот: YouTube

Овен

Овни залишаються вічно молодими. Здається, час не має над ними влади - вони з роками не втрачають юнацької енергійності та запалу. Саме тому багато хто з літніх людей, хто вирізняється своєю бадьорістю й безтурботністю - саме Овни.

Телець

Для Тельців старість не щось страшне, а привід для того, щоб пишатися собою. Вони не стануть зафарбовувати сивину чи робити ін'єкції від зморшок, навпаки - роки навіть додають їм привабливості.

Близнюки

Близнюки схожі на вино: з віком в них лише додається смаку, краси і шарму. Вони поводять себе як діти, вміють цінувати прості речі й ніколи не зупиняються у своїй освіті. Новий досвід - це для Близнюків всі. Як і зовнішність: представники цього знака ретельно стежать за своїм тілом, хоч і не дотримуються режиму дня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рак

Раки особливо бояться старості й залюбки б ніколи не старіли. Кожна зморшка для них - це вирок часу. Але більше ніж старості Раки бояться самотньої старості - саме тому турбота за зовнішнім виглядом для них є такою важливою. Важко Ракам переживати і той момент, коли діти покидають батьківську домівку. Зате можливість няньчити онуків їх надихає і лише додає життєвих сил.

пенсіонери в Україні, фото Pxhere
пенсіонери в Україні, фото Pxhere
Літні люди, фото Pxhere

Лев

Леви особливо ретельно піклуються за своєю зовнішністю, і саме в цьому секрет їх ефектного старіння. Креми, сироватки, навіть ін'єкції ботоксу - це їх парафія. Серед знаменитостей, які вражають вічною молодістю особливо багато Левів.

Діва

Діви схильні бути старими душею та не за віком мудрими ще з дитинства. Саме тому часто старість для Дів є логічним етапом життя, на якому їх психологічний вік починає відповідати зовнішності. Представники цього знаку Зодіаку зазвичай добре піклуються про власне здоров'я, але надто схильні до надмірних стресів, що може прискорити старіння.

Терези

Чим більше Терезам років, тим більше навколо них друзів і приятелів. Люди, народжені під цим знаком, не вважають проблемою старіння і продовжують спілкуватися зі світом так само, як робили це у 20 років.

Скорпіон

Схоже, що Скорпіони відкрили для себе джерело вічної молодості. Скільки б років їм не було, вони продовжують виглядати свіжо і гармонійно. Однак Скорпіонам доводиться докладати зусиль, щоб так виглядати - вони теж регулярні клієнти косметологів і любителі косметики.

Стрілець

Стрільці бояться зовнішніх ознак старіння, проте їх внутрішня сила і непосидючість з роками нікуди не зникає. Великі любителі спорту і фізичної активності, Стрільці вражають бадьорістю у будь-якому віці.

Козеріг

Козероги багато у чому схожі на Дів - вони з народження розумні і відповідальні. Однак їх спокійність і врівноваженість з віком стає й проблемою - вони все менше і менше рухаються, і це накладає негативний відбиток на їх фізичну форму.

Водолій

Водолії моментально освоюють все інноваційне і навчаються нового упродовж усього життя, тому вони ніколи не відстануть від життя. До глибокої старості цей зодіакальний знак виглядають молодо, а глибокі знання з різних сфер, в тому числі і деяких наук, роблять їх популярними серед людей, років на 20-30 молодше. Стиль їхнього одягу сучасний і оригінальний, і це одна з причин, чому вони виглядають набагато молодше своїх років.

Риби

Риби дуже хвилюються про майбутнє і бояться його, але не хочуть робити нічого, що забезпечило б гідне старіння. Життя Риб часто хаотичне і неспокійне. Щоб підготуватися до старості, цьому знаку Зодіаку варто більше уваги звертати на свій спосіб життя і позбутися шкідливих звичок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Старіють швидше за інших: астрологи назвали знаків Зодіаку, які передчасно втрачають молодість.

Як повідомляв портал Знай.ua, Старіння не вирок: 53-річна оптимістка переверне ваші уявлення про вік, вчися, молодь.

Також Знай.ua писав, Не зморшками єдиними: як зрозуміти про наближення старості.