Весілля – найважливіший момент для будь-якої пари. І навколо весілля теж спостерігається величезна кількість різних прикмет. Ви збираєтеся створити сім'ю? Обов'язково вивчіть їх, щоб знати, яке майбутнє чекає на вас!
1. Грудень. Починаємо саме з грудня, адже саме в цьому місяці раніше намагалися створювати сім'ї, щоб увійти в Новий рік у новому статусі. Грудень – морозний місяць, тому сім'я буде такою ж міцною, як і морози!
2. Січень. Вважається дуже поганим місяцем для створення сім'ї. Ще в старі часи помітили, що сім'ї, які створені в січні, супроводжують конфлікти. Крім того, велика ймовірність, що шлюб не проіснує довго з-за ранньої смерті чоловіка або дружини.
3. Лютий. Відмінний час для того, щоб зв'язати себе шлюбними узами. За стародавніми повір'ями, життя таких пар буде радісним і щасливим.
4. Березень. Початок весни – час змін, і вони будуть супроводжувати пару весь час її існування. Чоловіка і дружину очікують часті переїзди і регулярні зміни місця проживання.

весілля, фото Pxhere
весілля, фото Pxhere


5. Квітень. Дуже суперечливий місяць. Погода в ньому постійно змінюється, від тепла до холоду, від яскравого сонечка до проливного дощу з грозою. Тому і життя молодят буде коливатися від тепла до сильних бур.
6. Травень. Теж вважається не самим сприятливим місяцем для весілля, тому що у пар, які створили сім'ю в цей час, часто трапляються конфлікти через зраду
7. Червень. Саме час для весілля! Молодят чекає довге і щасливе життя, тепла і солодка, як мед.
8. Липень. Рік перевалює за середину, тому і життя сім'ї також буде дуже усередненої. Пара розділить щастя і горе, хвороби і здоров'я.
9. Серпень. Ще один дуже хороший місяць для створення сім'ї. Шлюб, укладений у серпні, буде щасливим і сповненим ніжністю.
10. Вересень. Осінь – в принципі хороший час для весілля, і вересень відкриває цю пору. Вважається, що у пар, які узаконили стосунки у вересні, буде достаток і гармонія.
11. Жовтень. Як і квітень, несе в собі зміни, тому життя жовтневих пар також буде наповнена труднощами.
12. Листопад. Щедрий місяць, який принесе в життя пари благополуччя і взаємоповагу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як карали жінок за подружню зраду в різних країнах.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що 8-річна дружина віддала Богові душу після першої шлюбної ночі з 40-річним чоловіком.

Також портал "Знай.иа" писав, що молодята наплювали на всі традиції і влаштували собі весілля мрії.