Не всі батьки готові спокійно “відпустити” дитину у доросле життя, виникають ревнощі до нових обранців дітей. Таке нездорове відношення можна помітити навіть у зовнішніх ознаках: наприклад у недоречних костюмах батьків на весіллі дітей.

Про такі ситуації пише видання SM News.

Так, користувачі одного сайту дуже довго обговорювали одяг матері нареченого на весіллі. Жінка обрала довгу білу сукню з великим декольте, а зачіска її - зовсім весільна. Люди, які не знали цю родину особисто - мали сумніви щодо того, хто є нареченою - матір нареченого чи власне молода?

Весілля, фото з соцмереж
Весілля, фото з соцмереж

Інша мама нареченого обрала на церемонію надзвичайно відвертий комбінезон - він просвічував і обтягував жінку. Хоча у неї була красива фігура, вся увага діставалась їй.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Наречений з мамою, фото з соцмереж
Наречений з мамою, фото з соцмереж

Тож якщо ви не хочете руйнувати весілля своїм рідним, подбайте про пристойний одяг: не варто одягати білих суконь, адже наречена мусить “царювати” у білому, не обирайте насиченого червоного - колір може притягнути увагу на вас. Не купуйте костюмів, які просвічують чи обтягують, адже це ви йдете на весілля, а не гуляєте своє.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Дніпрі коза з'їла все, над чим працювала наречена: не весілля, а суцільний провалУ Дніпрі коза з'їла все, над чим працювала наречена: не весілля, а суцільний провал.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вакарчук показав, як відгуляв на весіллі: без політики, пафосу та "Океану Ельзи".

Також Знай.ua писав, що Львів'яни отруїлися на весіллі під крики "гірко": стан важкий, чого побоюються медики.