Український музикант і політик Святослав Вакарчук несподівано для всієї країни спробував себе в новому амплуа. На своїй сторінці в Instagram він опублікував знімки з весілля гітариста гурту "Океану Ельзи" Володимира Опсеніца і написав, що гордий бути для друга першим свідком на весіллі.

Музикант зазначив, що весілля пройшло в грузинському місті Мцхета. Обраницю музиканта звуть Світлана.

Володимир Опсеніца – гітарист із Сербії. Крім "Океану Ельзи" він бере участь ще в декількох проектах - Lazar Novkov & Frame Orchestra. У "Океан Ельзи" Опсеніца потрапив у 2013 році, замінивши в терміновому порядку Петра Чернявського.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

За словами Вакарчука, з сербським музикантом по-іншому зазвучали не лише нові композиції, але і старі хіти колективу. Він запропонував йому постійне місце, але Володимир Опсеніца не готовий був одразу кинути свою діяльність в Сербії і тому приєднався до групи тільки в 2014 році.

"Ну що, Владо, все. Гордий бути першим дружбою", - Вакарчук підписав весільні фотографії Володимира Опсеніци з Світланою.

Як повідомляв Знай. ua, об'єднається "Слуга народу" Зеленського з "Голосом" Вакарчука.

Також Знай. ua писав, що лідер "Океан Ельзи" назвав ключові прізвища, хто фінансує "Голос".