Вони такі різні: малесенькі та великі, з документами та родослівною або ж звичайні безпорідні, ледарі та гіперактивні. У них є свої улюблені іграшки, які у 99 випадках ваші улюблені речі, а також звички та їжа. Звичайно ж, мова йде про домашніх улюбленців. Не важливо, кого саме ви обрали собі в товариші, кота чи собаку, можете бути впевнені, що з ними життя набагато веселіше.

Саме це і доводить молодий чоловік, який поширив відео зі своїм собакою на якому він пропонує своєму улюбленцю незвичні ласощі.

Що ж відбувається з улюбленим хвостатим, коли ми пригощаємо його незвичною їжею, ось як, наприклад, солоний огірочок? Дати відповідь на це запитання вирішив юнак та охоче поділився результатами свого експерименту в соціальних мережах. Реакція собаки просто безцінна.

Навряд чи ми ще десь зможемо побачити такий миттєвий перехід, від шаленої зацікавленості до цілковитої відрази.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На відео видно, як чоловік дістає шматочок орігка та дає його на дигустацію своєму собаці. Пес в свою чергу спіймав «смаколик», щоб насолодитись та як тільки той опинився в нього в роті, швиденько передумав.

Домашні улюбленці підкорили серця людей по всьому світі, тож не дивно, що більшість смішних та милих відео в Інтернеті саме з ними.

Нагадаємо, До чого сняться кошенята: тлумачення сну До чого сняться кошенята або кошеня? Що віщує такий сон? Дізнайтесь найточніші тлумачення своїх сновидінь за найавторитетнішими сонниками

Як повідомляв портал Знай.uа, Не гладь — бісиш: вчені пояснили, чому у занадто лагідних господарів стресують котики Кота цілком реально "залюбити". Коти – одні з найпоширеніших домашніх тварин. Ми обожнюємо цих пухнастиків, кому ж не сподобається м'яка або гладенька шерсть і великі очі, які пронизливо дивиться на господаря?

Також Знай.ua писав, що Съемки продолжения сериала "Пес" - кинолог о том, как из щенка воспитать кинозвезду Главный лохматый герой сериала по кличке Мухтар готовит себе достойную замену