Як відомо, жінки вже не раз чули, що чоловікам потрібно лише одне. Звичайно, у цьому висловленні є істина, а лише її частка. Адже чоловіки спочатку менше налаштовані на побудову стосунків, а от на секс з красунею згодні завжди. Як вести себе після сексу з чоловіком, щоб він закохався, пише Telegram-канал Психологія пристрасті.

Пара, pxhere

Не потрібно поспішати

Для того, щоб прив'язатися до жінки чоловікові необхідно більше часу. Рекомендується не поспішати віддаватися йому. Однак, є ймовірність, що він не дочекається першого сексу та піде до більш доступної дами. Якщо це станеться, то навіть на краще для жінки, адже відразу стане зрозуміло, які у нього пріоритети та що йому потрібно.

Турбота про себе

Щоб секс чоловікові дійсно сподобався та він захотів продовження, потрібно, щоб він сподобався жінці. Щире задоволення - вірний шлях до того, що він визнає жінку пристрасною, а себе – героєм-коханцем і обов'язково захоче повторити.

Не збігай

Якщо секс був хороший, а відносини досить близькі, не потрібно боятися залишитися на ніч, приготувати разом сніданок, а вранці поїхати разом на роботу. Це саме ті дрібниці, які стануть основою для майбутніх стосунків.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Пара, pxhere

Потрібно дати час

Іноді буває таке, що після сексу чоловік пропадає. Не потрібно поспішати телефонувати та писати йому. Рекомендується почекати декілька днів. Швидше за все, він сам зателефонує та запросить на побачення.

Поважай себе

Буває й таке, що відразу після сексу чоловік пропонує викликати таксі. Або просто не дзвонить потім. Не треба стрімголов бігти шукати її. Ви обидва отримали задоволення, але, мабуть, одному потрібно більше, ніж іншому. Не треба зациклюватися на ньому та забивати собі голову цим, адже незабаром можна зустріти нового чоловіка, який призначений долею.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які продукти харчування допоможуть не тільки оздоровитися, але й поліпшити сексуальне життя.

Як повідомляв портал "Знай.іа" читачам розкрили 3 головні помилки, які кожен день шкодять стосункам.

Також "Знай.іа" писав, які знаки Зодіаку створені один для одного.