Як відомо, за своєю природою жінки схильні до самобичування. Якщо в ліжку щось пішло не так, більшість з них буде звинувачувати в цьому себе, шукати, де, як і в який момент накосячила. Однак, не варто забувати про те, що секс – захід парний, і відповідальність за нього лежить на двох. Сексотерапевт Алла Деларьє склала топ-5 ситуацій, коли жінкам точно не треба виправдовуватися в ліжку.

Пара, pxhere

1. Передчасна еякуляція

В основі передчасного сім'явиверження можуть лежати фізіологічні та психоемоційні фактори. Якщо секс нерегулярний, з великими перервами, то за першої ж нагоди тіло може зреагувати бурхливим сплеском. В іншому випадку, ймовірність такого результату було б мала. Щоб виправити цей конфуз, чоловікові потрібно попрацювати над власним тілом і над графіком зустрічей. Варто відзначити, що еякуляцію може прискорити й невдало обрана поза (та, де домінує чоловік). Також на передчасне сім'явипорскування може впливати стрес, депресія, страх сексуальних невдач та інше. Такі проблеми рекомендується вирішувати з психологом або сексологом.

2. Немає оргазму у чоловіків

Чоловіки люблять стримувати оргазм, використовуючи різні техніки, таким чином демонструючи, які вони мачо. Однак, чоловіків не хвилює те, що жінці від цього ніякої радості. Навіть хороша дихалка не гарантує постійного збудження. А немає збудження – немає розрядки.

Рекомендується пояснити чоловікові, що чим старанніше прелюдії, тим менше "трюків" потім доведеться зробити до досягнення обопільного задоволення.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

3. Немає оргазму у жінок

Труднощі з оргазмом виникають у багатьох жінок. Навіть при грамотній стимуляції клітора жінка не отримає розрядки, якщо емоційно не налаштується на неї.

Для того, щоб вивітрити зайві думки з голови, потрібна якісна прелюдія. Також якщо жінка відчує любов чоловіка, то тоді вона зможе налаштуватися на секс і отримувати неймовірні оргазми. У цій справі дуже багато залежить від чоловіка.

Пара, pxhere

4. Страх анального сексу

У 90% жінок одна тільки думка про анальний секс вселяє страх. Для них анальний секс — біль. І за це вже точно не потрібно вибачатися перед партнером. Також чоловіки повинні пам'ятати, що перед аналом потрібна хороша прелюдія і якісно продуманий масаж анального сфінктера. Чоловік повинен знати, що фрикції в анальному сексі сильно відрізняються від класичних генітальних. Семінари та тренінги можуть у цьому допомогти.

5. Потрібно більше (або менше) сексу, ніж партнеру

Сексуальний апетит залежить у людей від статевої конституції, яка закладається на генетичному рівні. Статева конституція буває сильна, середня, слабка. Часто виникають труднощі, де в одного з партнерів сильна потреба в сексі, а в іншого – слабка. Одному хочеться сексу вранці та ввечері, іншому – по суботах, і то не щотижня. У результаті одному здається, що його вічно обділяють, іншому, що його вічно примушують. У даній ситуації немає винних: це природа, і її не виправиш.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які 3 помилки кожен день шкодять вашим відносинам.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фахівці склали рейтинг найбільш недоступних жінок за знаком Зодіаку.

Також "Знай.ua" писав, що потрібно зробити після сексу, щоб чоловік закохався раз і назавжди.