Ви ніколи не задумувались, чому жінок підсвідомо приваблюють чоловіки з певними рисами зовнішності? Такий підхід у майбутньому несе багато ризиків, адже у переважній більшості випадків невідомо, кого "зустрінеш по вбранню". У таких випадках на допомогу приходить фізіогноміка - наука, що допомагає встановити темперамент і характер людини за особливостями її зовнішності, а вона завжди може сказати все за себе.

Таку корисну на будь-який життєвий випадок інформацію поширює видання Kenguru.

Фото: Pikist


Чоловіки з довгими носами – справжні жіночі спокусники. Навіть не маючи голівудської зовнішності, такі чоловіки завжди притягують увагу. Ці люди знають напевно, як доглядати за своїми обранницями. Якщо ніс не просто довгий, але ще і дуже тонкий – його власник гордовитий, не схильний до компромісів й порозумінь.

Ніс з горбинкою – ознака брутальності свого власника, такий чоловік – справжній воїн, а ще майстер на всі руки. З нього не вийде витонченого джентльмена або романтика. Він трохи грубуватий, але дана риса лише надає сексуальності.

Власники широких носиків – люди з відкритими душами. Вони оточують своїх близьких і рідних належною турботою і увагою. Поруч з таким юнаком дівчина ніколи не буде відчувати себе самотньою або обділеною.

Грецькі або прямі носи – рідкісне явище. Їх власники надзвичайно красиві. Прямий рівний ніс вказує на те, що чоловік буде хорошим чоловіком, сім’янином і партнером у всіх сенсах. З них виходить ідеальний «тил» в стосунках, а також надійні друзі і товариші.

Ніс-картопля вказує на те, що його володар – це спокійний, неконфліктний веселун. Добряк у всіх сенсах. Такі чоловіки – найкращі чоловіки. Поруч з ними буде спокійно, затишно, безпечно.

У чоловіка кирпатий носик? Він явно виглядає сексуально! Поруч з ним жінки «пливуть» і мліють. Такий молодий чоловік відкритий, веселий і життєрадісний.

Ніс гачком насамперед впадає в очі. Зовнішність у таких молодих людей запам’ятовується і яскрава. Вони відмінні коханці і дамські спокусники. Вони найчастіше стають ловеласами.


Нагадаємо, чоловікові ніколи в житті не можна говорити ці фрази: топ-5 руйнівних виразів

Як повідомляв портал "Знай.uа", із гидкого каченяти в розкішну леді: дівчина з допомогою косметики показала неймовірне перевтілення

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.uа" писав, маленькі хитрощі з зачіскою омолодять вас на 10 років, прості секрети краси для жінок 35+