Про шкоду вживання їжі перед екраном телевізора чув практично кожний українець, однак, не все, що кажуть у народі, є правдою. Так, від вечері біля "ящика" ви не втратите ні зір, ні слух, але не треба думати, що це зовсім невинна забавка.

Читайте Знай в Google News!

Про небезпеку одночасного споживання їжі і перегляду телепрограм розповідає телеграм-канал "Очевидные вещи".

Головне, на що звертають увагу дієтологи - це те, що перед екраном телевізора людина гірше контролює свою харчову поведінку. Це призводить до переїдання, і як наслідок, до ожиріння. Поглинена переглядом серіалу людина просто не реагує на сигнали мозку.

Під час перегляду ТБ, люди часто вживають так звані порожні калорії. У цю категорію входить фаст-фуд, газовані напої, чипси і т.д. Частенько буває і пиво, адже футбол теж показують по телевізору. Як результат - у людини, яка їсть перед телевізором, крім іншого, сповільнюється метаболізм, а жир в області живота поступово починає накопичуватися.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Щоб уникнути шкоди експерти радять подумати про здорову альтернативу звичним закускам телеглядачів. Найкраще на цю роль підійдуть сирі овочі.

овочі на ринку, фото Pxhere
овочі на ринку, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 7 кроків, які допоможуть швидко скинути вагу за тиждень

Як повідомляв портал Знай.ua, цукор, кардіо і голодування - топ міфів про схуднення, які заважають вам наблизитися до омріяної фігури.