Жителі Ва, Гана, взяли на себе зобов'язання заарештувати і покарати чоловіка і жінку за їх пікантне відео, яке, за їхніми твердженнями, заплямувало репутацію міста.

Шокуючі фотографії показують закоханих, прив'язаних до різних колон у дворі палацу Ва Наа у вівторок, 31 травня.

Юридичні органи країни, колегія адвокатів Гани (GBA), з тих пір засудили зловживання у верхньому Західному регіоні, назвавши їх відсталими і варварськими.

Про це повідомляє DailyStar.

Пару відшмагали за інтимне відео, фото: Ghana Web
Пару відшмагали за інтимне відео, фото: Ghana Web

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За словами викрадачів пари, які послалися на ісламську віру в своєму нападі, зйомка інтимного відео була неправильною, і, що ще гірше, воно стало вірусним в соціальних мережах.

У повідомленнях говориться, що пара була відправлена до палацу для суду, але Ва Наа (король народу) був відсутній, тому вони вирішили нанести по 20 ударів батогом кожній жертві.

Однак Ва Наа, якого звуть На Фусейні Сейду Пелпуо IV, стверджує, що саме він санкціонував жорстоке поводження з метою прищепити дисципліну міської молоді.

Він додав: "Крім прочуханки, батьки хлопця і дівчини також погодяться дозволити їм одружитися і залишитися парою, щоб служити стримуючим фактором для молоді і вести праведне життя".

GBA відреагувало на прочуханку заявою, в якій говориться: "Порка молодих людей є застарілою, відсталою, варварською і огидною, і GBA недвозначно засуджує її. Варварський акт суперечить статтям 12 (2) і 15 (1) (2) (а) і (b) Конституції 1992 року".

Пару відшмагали за інтимне відео, фото: Ghana Web
Пару відшмагали за інтимне відео, фото: Ghana Web

У зв'язку з цим GBA закликала "відповідні органи безпеки заарештувати всіх осіб, причетних до фізичного насильства над двома молодими людьми, розслідувати інцидент і забезпечити судове переслідування винних відповідно до Закону".

Колектив юристів також закликав громадськість не брати закон в свої руки, незалежно від передбачуваної незаконної діяльності або порушення морального кодексу.

Відзначимо, що це не перша публічна прочуханка в країні. 32-річний майстер з ремонту телефонів Бушран Хідірі був першим, хто був заарештований за прочуханку після того, як нібито затягнув жінку в місто.

Нагадаємо, що чоловік розстріляв жінок біля церкви, після чого наклав на себе руки.

Раніше ми повідомляли, що 2-річний хлопчик застряг в автоматі з кігтями: заліз всередину, щоб схопити іграшку.