Як повідомляється, кампанія Меган Маркл 40x40 перетворилася на сирну петарду, і, оскільки останнім часом про неї було дуже мало реклами, схоже, що ініціатива була викинута у смітник.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Кампанія з нагоди 40-річчя Меган Маркл, схоже, була таємно відкладена через 10 місяців після того, як вона запустила трюк 40x40 для несподіваної публіки.

У серпні минулого року герцогиня Сассекська попросила представників громадськості, а також знаменитостей, таких як Стелла Маккартні та Адель, пожертвувати 40 хвилин свого часу, щоб «допомогти жінкам повернутися на роботу» після пандемії Covid.

Меган сказала при запуску схеми: "Серед найцінніших дарів часу також є час, витрачений на служіння іншим, знаючи, що це може сприяти неймовірним змінам. До останнього моменту, маючи на увазі міє 40-ве коло навколо Сонця, я задумалася: що станеться, якщо ми всі присвятимо 40 хвилин тому, щоб допомогти комусь іншому або наставити когось в нужді? А що тоді станеться, якщо ми попросимо наших друзів зробити те ж саме?"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Меган Маркл
Меган Маркл

Через кілька тижнів після її представлення Королівський біограф Дункан Ларкомб розкритикував Меган, заявивши: "У цій країні все дуже погано. Але вся справа в Меган. Вона залишила після себе слід спустошення на стороні Маркла, а тепер і на стороні Віндзора. Я не хочу бачити, як вона читає лекції молодим мамам, змушеним повернутися до роботи зі свого особняка в Лос-Анджелесі за 11 мільйонів доларів. Ця ініціатива - дурниця, вона повинна витрачати свій час, намагаючись навести мости з тими самими людьми, яких вона і Гаррі зрадили".

Спочатку вона просувала цю схему в блискучому комедійному відео, записаному у неї вдома в Монтесіто, штат Каліфорнія.

Але ініціатива, в якій брала участь актриса "Подружок нареченої" і "Мисливці за привидами" Мелісса МакКарті, отримала дуже мало розголосу - на веб-сайті Archewall також не було ніяких оновлень.

Мелісса МакКарті була у відео Меган Маркл, яку вона зняла для своєї кампанії 40x40
Мелісса МакКарті була у відео Меган Маркл, яку вона зняла для своєї кампанії 40x40

Королівський експерт Анджела Левін вважає, що кампанія 40x40 була припинена, розповівши Sun: "Деякий час тому я читала, що проект непомітно закрили. Я думаю, що він дуже тихо пішов у відро для сміття. Більшість людей не бачили сенсу витрачати час на те, щоб змінити людей, і абсурдно думати, що ви можете змінити когось. Ви не скажете їм, як провести інтерв'ю за такий короткий час, а якщо у когось поганий настрій або депресія, ви теж не зможете зробити це за 40 хвилин. Це абсолютно нереально".

Нагадаємо, що на сина Меган Маркл і принца Гаррі напав божевільний.

Як раніше повідомляв портал "Знай", принц Гаррі вилаяв Меган Маркл на публіці.