Експерт із НЛО заявив, що інопланетяни «завжди були тут» і насправді могли жити під нашим океаном, що захищало їх від бід планети протягом багатьох років.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Анна Вітті, авторка книги «НЛО: фундаментальна істина», вважає, що інопланетяни насправді просто люди, але в дуже просунутій формі.

Вона зробила заяву, засновану на свідченнях доктора Ширлі Райт, колишнього колеги Альберта Ейнштейна, яка сказала, що вона брала інтерв'ю у інопланетян, знайдених на місці аварії Розуелла у 1947 році.

Інтерв'ю, в якому вона стверджувала, що інопланетяни запитали, як сильно люди досліджували океан, показано у новому документальному фільмі про таємничу подію.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Прем'єра двогодинного документального фільму за назвою Roswell 75: The Final Evidence відбудеться у четвер (7 липня) о 21:00.

Анна знімається в документальному фільмі разом з експертом Філіпом Менлом, режисером та продюсером Спайросом Меларісом та доктором Девідом Холлом.

Анна Вітті стверджує, що "інопланетяни завжди були тут"
Анна Вітті стверджує, що "інопланетяни завжди були тут"

«Я справді думаю, що вони завжди були тут. Якщо те, що сказала Ширлі, вірно, і те, як вона каже, вірно, ймовірніше, що інопланетяни прийшли звідкись з-під моря, або з печер, або з чогось подібного, а не з іншої планети. Це має сенс, тому що на планеті є багато свідчень, що кожні кілька тисяч років відбувався масивний катаклізм. Якщо люди на поверхні скидаються в кам'яний вік кожні кілька тисяч років, і ці люди знаходяться десь, де вони більш захищені, тому що вони знаходяться під землею, то, можливо, їх розвиток у галузі технологій та інтелекту продовжується по висхідній траєкторії, в той час, як ми скидаємося. Також можливо, що вони взагалі не є істотами, але вони можуть змусити вас думати, що ви бачите те, чого не бачите».

У новому документальному фільмі, який має стати вичерпним двосерійним фільмом про сумнозвісну катастрофу, вони проливають нове світло на інцидент.

Команда, до якої входить Ганна, починає збирати воєдино реальність Розуелла, яка показує це, окрім ширших теорій вторгнення інопланетян.

Нагадаємо, чоловік заявив, що його вкрали прибульці.

Як раніше повідомляв портал "Знай", відомий згинач ложок заявив, що путіна зупинять прибульці.