Мультимільярдер Ілон Маск, відомий своєю ворожнечею у соціальних мережах, тепер обмінюється образами через Twitter із колишнім президентом США Дональдом Трампом.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Бос SpaceX, схоже, охолодив своє бажання купити Twitter, що призвело до того, що Трамп назвав його "художником ***".

Спочатку Маск оголосив у квітні, що має намір купити соціальну мережу Twitter, але нещодавно він відмовився від угоди, заявивши: «Twitter порушив кілька положень угоди про злиття».

Трамп, який нещодавно випав зі списку Forbes 400 найбагатших людей Америки, назвав мультимільярдером «художником бугаїв ***».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дональд Трамп, скріншот: Youtube
Дональд Трамп, скріншот: Youtube

"Ілон не збирається купувати Twitter", - сказав він на мітингу прихильників на Алясці.

«Ну, він може пізніше, — сказав Трамп, — хто, чорт забирай, знає, що станеться? У нього досить гнилий контракт… елегантний… його контракт, не дуже добрий контракт».

Трамп заявив, що одним із головних пріоритетів республіканського Конгресу «буде припинення лівої цензури та відновлення свободи слова в Америці».

Але у відповідь Маск сказав, що, хоча він «не ненавидить» Трампа, він вважає, що колишньому президентові настав час «повісити капелюх і вирушити в захід сонця».

Ілон Маск, фото: Getty Images
Ілон Маск, фото: Getty Images

Коли один користувач Твіттера запитав Маска, що йому не подобається в Трампі як президенті, він пожартував: «Надто багато драми», додавши: «Він занадто старий, щоб бути виконавчим директором чогось, не кажучи вже про Сполучені Штати»

Нагадаємо, що дочка Ілона Маска відкинула свого батька та змінила стать.