Дія "Гаррі Поттер і Прокляте дитя" відбувається через 19 років після виходу останньої книги з серії "Чарівний світ" і показує, як уже дорослий Гаррі бореться з подіями свого минулого.

Відповідну інформацію надали на порталі «DailyStar»

Напередодні виступів цієї осені, що розпочнуться 13 жовтня 2022 року, боси популярного шоу представили новий акторський склад, у тому числі актори «Корони» та «Відчайдушних романтиків» Сема Крейна у ролі Гаррі Поттера.

До нього також приєднаються новачки Френсіс Грей у ролі дружини Джіні та Томас Грант у ролі сина Гаррі, Альбуса.

Це ще не все, оскільки існуючі актори Томас Олрідж і Мішель Гейл продовжать грати Рона Візлі та Герміону Грейнджер, поряд з Джеймсом Ховардом у ролі Драко Малфоя та Адамом Уодсвортом у ролі сина Драко, Скорпіуса.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Після оголошення акторського складу фанати стікалися до соціальних мереж, щоб поділитися своїм хвилюванням, і один із них сказав: «Так захоплююче! Не можу дочекатися, коли це побачу».

Нещодавно було оголошено новий акторський склад фільму "Гаррі Поттер та Прокляте дитя"
Нещодавно було оголошено новий акторський склад фільму "Гаррі Поттер та Прокляте дитя"

Інший поділився GIF-зображенням професора МакГонагалл, який аплодує разом з твітом: «Чекаємо на всіх!»

Один фанат поділився своїми сльозами щастя через GIF-ку персонажа, що плаче «Доктора Хто», а інший поділився: «Щасливі сльози».

Дія «Гаррі Поттер і Прокляте дитя» відбувається майже через два десятиліття після подій останньої книги серії «Гаррі Поттер: Дари смерті».

Він бачить, як син Гаррі бореться зі спадщиною своєї сім'ї, коли він починає свою власну подорож у школі чарівництва та чаклунства Хогвартс, тоді як співробітник Міністерства магії Гаррі бореться з подіями минулого.

Дія відбувається у двох частинах, минуле та сьогодення у світах Гаррі стикаються, коли відкриваються незручні істини і знову з'являється темрява.

Як раніше повідомляв портал "Знай", приквел "Джона Віка" буде присвячений готелю "Континенталь".