39-річна Адріана Кржесняк розповіла про свою молодість, стверджуючи, що зараз вона виглядає молодшою, ніж у свої 20 років. Інфлюєнсер каже, що це пов'язано з низкою змін у її житті.

Цю інформацію розмістили на порталі «DailyStar»

Адріана Кржесняк вважає, що в молоді роки вона виглядала «набагато старшою», бо була «замкнутою та нещасною».

Тепер 39-річна жінка перетворилася, і вся річ в одному – куркума.

Вона відчула, що їй дали «друге життя», коли вона покинула чоловіка у 32 роки і переїхала до Німеччини, щоб займатися модою.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читання книг із самовдосконалення та мінімізація стресу — ось деякі з речей, які Адріана намагалася впровадити у своє життя.

Борючись із проблемами безпліддя у свої 20 років, Адріана зараз намагається завести дитину зі своїм новим чоловіком Камелем Кржесняком.

Шанувальник моди зі своїм новим чоловіком Камелем
Шанувальник моди зі своїм новим чоловіком Камелем

Адріана каже, що своїм ідеальним кольором обличчя вона завдячує здоровому способу життя, простому догляду за шкірою та правильному харчуванню.

Вонв включає куркуму у більшість страв.

Вона сказала: «У свої 20 років я завжди мав таке враження, що мені треба щось доводити, і було так багато очікувань. Тепер я спокійніша з собою і перестала напружуватися».

Вона додала: "Я почала читати книги з самодопомоги і вирішила перестати шукати підтвердження в інших людях. Моя процедура догляду за шкірою дуже проста. Востаннє я була у стресі, коли пережила розлучення у 2016 році. Я пройшла через ЕКО, і я двічі мала викидень, але я зберігаю позитивний настрій, оскільки це виходить з-під мого контролю. Ми з Камелем усе ще намагаємося, але плануємо всиновити, якщо це не спрацює".

Адріана Кржесняк зараз виглядає молодшою, ніж 20 років тому
Адріана Кржесняк зараз виглядає молодшою, ніж 20 років тому

Любителька моди також має питання, чи зупинив сон без подушки появу в неї зморшок.

Ще одна річ, якою вона присягається, це пити багато води та наносити сонцезахисний крем для бездоганного кольору обличчя.

Адріана каже, що не відмовилася б від ботокса, хоч ніколи раніше його не робила.

Що стосується її дієти, вона любить безліч суперпродуктів, у тому числі куркуму, олію чорного кмину, просо та харчові дріжджі. М'ясо вона їсть лише двічі-тричі на тиждень.

Як раніше повідомляв портал "Знай", мама робить по кілька тату на тиждень при своїх дітях і заходить надто далеко.