Французька жінка-поліцейський, яка супроводжує дантиста-лиходія Лайонела Геджа, змусила користувачів Твіттера буквально пускати слини.

Дану новину розмістили на сторінці «DailyStar»

Стоматолог-мультімільйонер Лайонел Гедж був заарештований і ув'язнений за спотворення сотень пацієнтів і тисяч зубів після того, як пообіцяв своїм жертвам «усмішки знаменитостей».

Однак кадри та фотографії, на яких 42-річного чоловіка супроводжують до поліцейської машини, привернули увагу до певної частини анатомії одного з офіцерів, який натомість вів Геджа до машини, що чекала.

Твіттер занепав, оскільки Гедж під час водіння Ferrari, яхти та багатоквартирного будинку значною мірою ігнорувався.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Один із коментаторів припустив, що з фотографією був якийсь обман після обробки, і відстежив відео, щоби переконатися, що те, що вони бачили, було справжнім: «Я просто знав, що це фотошоп. АЛЕ НЕМАЄ! Вона наприкінці відео!»

Жінка-поліцейський: скрін посту з Twitter
Жінка-поліцейський: скрін посту з Twitter

Один користувач просто написав «МІЙ GAWD» з обрізаною фотографією жінки-поліцейського.

"Це більше не про дантиста", - сказав інший.

Дехто вважав рішучою дією трохи наблизитися до дії: "Хтось ще відчуває бажання порушити закон?", - сказав один користувач.

Інший написав: "Хтось, дайте мені назву цього району, мене треба заарештувати"

Як раніше повідомляв портал "Знай", українська модель Ганна Неплях показала неймовірну пристрасть.

Нагадаємо, Хлої Кардаш'ян у непличному бікіні поливають "жовчю" через дикий егоїзм.