Хлої Кардаш'ян розлютила Інтернет, коли вона одягла крихітний купальник із двох частин через день після смерті королеви Єлизавети II. Однак вона, схоже, була сповнена рішучості піднятися над негативною реакцією.

Дані кадри Хлої Кардаш'ян надала у своєму аканті у Instagram.

Нагадаємо, що найдовше правлячий монарх Великобританії помер 8 вересня у віці 96 років у Балморалі.

Але це, схоже, не збентежило сестру Кардаш'ян, коли вона позувала біля басейну у крихітному ніжно-блакитному бікіні.

Білява красуня залишила свої нескінченні ноги і підтягнутий живіт напоказ у парі трусів-бікіні в стилі пов'язки на стегнах, які ледве скріплювали мотузкою і високо піднімалися на стегнах.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тим часом, її верх бікіні майже нічого не залишав уяві, коли Хлої підняла свій телефон високо, щоб захистити очі від палючого сонця, дозволивши своїм світлим волоссям впасти на її плечі.

Вона піднялася навшпиньки, щоб продемонструвати свої неймовірні м'язи і плоский живіт, підписавши знімок: «Кілька тижнів тому…»

Але фанати не були вражені показом і перейшли в розділ коментарів, щоб поділитися своїм обуренням, написавши: «Королева щойно померла. Іди, одягнися назад», «Королева Єлизавета померла!», «Це день королеви», «Світ оплакує королеву, і вона публікує це…»

Як раніше повідомляв портал "Знай", підтягнута Хлої Кардаш'ян у зухвалих трусиках переплюнула Кім.

Нагадаємо, Кім Кардаш'ян показала свій мокрий "рапан" у прозорих трусиках.