Жасмин Трайдевіл стверджувала, що заплатила величезні гроші за дивну операцію, щоб зробити треті груди. Це крок, який зробив її непривабливою для чоловіків і викликав запеклу реакцію її батьків.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

21-річна Жасмін Трайдевіл пройшла через понад 50 лікарів, перш ніж знайти того, хто зробить їй операції, яка імітувала тригруду жінку з фільму Арнольда Шварценеггера «Згадати все» 1990 року.

Виступаючи на Real Radio 104.1 у 2014 році, вона сказала: "Було дуже важко знайти когось, хто зробив це, тому що вони порушують етичний кодекс".

Вона стверджувала, що один із практикуючих лікарів, з яким вона зв'язалася, дав їй згоду. "Він змусив мене підписати угоду про нерозголошення, бо боявся, що в нього будуть проблеми", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Жасмин Трайдевіл: скрін із соцмережі
Жасмин Трайдевіл: скрін із соцмережі

Стверджувалося, що унікальна операція коштувала їй колосальні 20 000 доларів.

Жасмін із США сказала, що її батьки затято відреагували на дивну операцію.

Також дівчина стверджувала, що їй довелося імплантувати сосок, а після операції вона зробила татуювання ареоли навколо нього.

Жасмин Трайдевіл: скрін із соцмережі
Жасмин Трайдевіл: скрін із соцмережі

Пояснюючи свою причину операції, вона сказала: "Я це зробила, тому що хотіла зробити себе непривабливою для чоловіків. Тому що я більше не хочу зустрічатись. Більшість хлопців визнали б додаткові груди дивними і огидними. Але я все ще можу почуватися красивою, тому що, якби я носила макіяж і гарний одяг, я все одно могла б, чи знаєте… почуватися красивою".

Деякі джерела почали звинувачувати Жасмин у брехні, заявивши, що твердження про те, що вона має три груди, було хибним, але вона відступила, сказавши: "Це не підробка. Мені зробили процедуру. Якщо люди не вірять, це їхня справа".

Як раніше повідомляв портал "Знай", модель, яка хоче найбільшу "здобу" у світі, поділилася прогресом.

Нагадаємо, Настя Покрещук сміливо накинулася на хлопця в ресторані, забувши про зір лях.