Війни в обладунках, можливо, майбутній проект Marvel, про який відомо найменше, змінює курс. Хоча спочатку він був задуманий як серіал Disney Plus з Роуді Дона Чідла у головній ролі, тепер він перетворюється на фільм.

Відповідну інформацію надали на порталі «gamesradar»

Згідно з The Hollywood Reporter, Війни в обладунках буде "перероблено як художній фільм". Це сталося після того, як джерела сказали, що стало зрозумілим, що він найкраще підходить для касового релізу. Було підтверджено, що проект все ще перебуває в активній розробці під час виставки Disney D23, де було представлено безліч нових оголошень.

Ясір Лестер, раніше призначений головним сценаристом Війни в обладунках, залишається писати сценарій фільму. Дата виходу поки не вказана, як і ніяких вказівок на те, чи впишеться він у Marvel Phase 5 або Marvel Phase 6. Персонаж Чідла, якого востаннє ненадовго бачили в «Соколе» та «Зимовому солдаті», повернеться у «Секретному вторгненні» 2023 року разом із Семюелем Л. Джексоном, Олівією Колман та Емілією Кларк.

Таким чином, Війни в обладунках, можливо, ще не скоро вийде. У MCU щільний графік: «Чорна пантера: Ваканда назавжди», за якою на початку 2023 року слідує «Людина-мурашка та Оса: Квантуманія». Крім цього, очікуються «Вартові Галактики 3», «Відлуння», «Локі» (другий сезон), «Чудеса» та «Залізне серце», заплановані на наступний календарний рік.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", Райан Рейнольдс підтвердив, що Х'ю Джекман повертається в ролі Росомахи у "Дедпулі 3".

Нагадаємо, гра The Last of Us отримала свій перший похмурий трейлер від HBO.