Маленький крок для людини та гігантський стрибок для... динозаврів? Це цілком може мати місце, згідно з шокуючими заявами про загибель динозаврів від рук астероїда-вбивці планет.

В інтерв'ю, опублікованому в книзі "Кінці світу", автор Пітер Браннен розмовляє з астрономом Девідом Ребол'єдо, щоб розпитати його про вимирання динозаврів від рук гігантського астероїда 65 мільйонів років тому.

Ребольєдо стверджує, що сила удару астероїда була настільки потужною, що він, ймовірно, пробив дірку в земній атмосфері і відправив тонни уламків у космос.

Динозавр
Динозавр

Це означає, що фрагменти динозаврів цілком могли бути там, і деякі з них могли навіть долетіти до Місяця.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Браннен пише: "Коли астероїд зіткнувся із землею, в небі над нею, де мало бути повітря, скеля пробила в атмосфері дірку космічного вакууму. У міру того, як небеса прагнули закрити дірку, величезні обсяги землі були викинуті на орбіту і за її межі. - Все протягом однієї або двох секунд після удару.

На питання, чи це означає, що кістки динозаврів могли потрапити на Місяць, Ребол'єдо відповів: "Так, можливо".

Місяць
Місяць

Якщо це правда, це означає, що люди не були першими землянами, що вирушили до нашого найближчого небесного сусіда, хоча ми, мабуть, були першими, хто його оживив.

Хоча заяви можуть здатися надуманими, Ребол'єдо є відомим астрономом, який працює в Об'єднаній обсерваторії ALMA в Сантьяго, Чилі.

Нагадаємо, що величезний міфічний крокодил-динозавр нарешті спійманий.

Раніше ми повідомляли, що чоловік у дворі виявив величезні останки динозавра: небачену знахідку 150 мільйонів років.