Чоловік у Таїланді залишився з розбитим серцем і без гроша в кишені після того, як його дружина забрала його виграш у лотерею та втекла зі своїм коханцем.

Пара була одружена 26 років, коли чоловік на ім'я Маніт виграв у лотереї 6 мільйонів батів (близько 6 179 616 гривень).

Маніт вже планував разом зі своєю дружиною пожертвувати частину виграшу храму, а потім провести церемонію, щоб поділити його з сім'єю.

Але він помітив на церемонії когось, кого не знав, і спитав свою дружину Ангканарат, хто це був, щоб та відповіла, що це її родич.

Насправді незнайомець був коханцем Ангканарат, і пара зникла з церемонії з грошима, залишивши Маніта в шоці і без гроша в кишені.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

лотерея, фото Pxhere
лотерея, фото Pxhere

Поліція заявила, що не може допомогти Маніті, оскільки він та Ангканарат ніколи не підписували разом офіційне свідоцтво про шлюб, незважаючи на те, що прожили разом 26 років і мали трьох дітей.

Маніт був приголомшений, сказавши, що не знав жодних проблем у відносинах до різкого кроку дружини.

Однак син Маніта повідомив поліції, що знав про цей роман, і зв'язався зі своєю мамою, яка переїхала о четвертій годині їзди.

Однак, незважаючи на початковий телефонний дзвінок, з того часу він не може зв'язатися з Ангканарат.

Поліція заявила, що вони нічого не можуть зробити, просто виявилося, що Маніт подарував гроші і що його єдиний вихід - спробувати переконати її повернути гроші.

Вони не зможуть відкликати гроші або повернути їх на законних підставах, тому переконання — єдиний варіант для Маніта, що залишився.

Зрештою Маніт звернувся до таїландських ЗМІ, намагаючись встановити контакт зі своєю дружиною.

Маніт із сім'єю в поліції, фото: thethaiger.com
Маніт із сім'єю в поліції, фото: thethaiger.com

Нагадаємо, що чоловік гуляв із собакою та виявив сотні НЛО на пляжі: "Прибульці приземлилися".

Раніше ми повідомляли, що динозаври побували на Місяці раніше за Ніл Армстронг: астроном Ребол'єдо розповів про наслідки астероїда.