1. Прив'яжіть мотузку або рушник до холодильника. Якщо у вашої собаки є улюблена іграшка-буксир, це чудово можна використовувати. Ви також можете прив'язати який-небудь ласощі всередину рушники, щоб зробити його більш привабливим.

2. У присутності вашої собаки скажіть "Принеси мені пива" або будь-яку іншу команду, яку ви для цього виберіть. Заохотьте пса вкусити рушник. Хваліть його і пригощайте кожен раз, як він буде кусати рушник по вашій команді.

3. Вимовляйте "Принеси мені пива" щоб підштовхувати пса до кусанию рушники. Хваліть його і давайте ласощі кожен раз, як собака потягне і відкриє холодильник. Складіть пивні банки на самій нижній полиці холодильника, щоб ваш пес міг до нього дотягтися. Собаці буде легше, якщо ви приберете з полиці крім пива.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

4. Похваліть пса. Дайте собаці команду "Кинь", щоб він випустив банку вам в руки. Похваліть його і дайте частування. Повторюйте до тих пір, поки собака не буде брати пиво і класти вам в руку, керуючись лише словесними командами. Відійдіть подалі від холодильника і повторіть. Продовжуйте відходити до тих пір, поки не опинитеся на дивані перед телевізором, або де ви будете давати собаці команду принести вам пива.

5.Будьте обачні, коли вчіть пса відкривати холодильник. Освоївшись з цим, він може почати годувати себе вашою їжею.

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо, що на дослідах з акваріумними рибками міжнародна дослідницька група підтвердила небезпека алкоголю та неочікувані ефекти при його змішуванні з енергетиками.

Як повідомляв раніше Знай.uа, не так давно, японські дослідники зробили заяву, в якій висловилися проти частого вживання картоплі.

Також Знай.uа писав про те, що за твердженням французького токсиколога, ця риба в п'ять разів перевищує показники по шкідливості та токсичності порівняно з будь-якими іншими морепродуктами.