Як повідомляє Clutch.ua американці славляться своєю любов'ю до усього жирного, солодкого і солоного. Фастфуд чудово поєднує в собі ці якості. Кожен знає, що під час дієти такі продукти-табу. Але є і щасливчики, які на собі особисто розвіяли міфи. Лента.ру розповіла історію схуднення Тайлера Марінеллі з міста Парклэнд, штат Флорида. Він три місяці щодня харчувався фастфудом з ресторану Chipotle і схуд на 9 кілограм. Свою історію чоловік розповів виданню men's Health. Кожен день він приймав їжу вісім годин, а решта 16 – голодував. Чоловік не забув і про гнучку дієту. Він вживав 40 відсотків вуглеводів, 40 відсотків білків і 20 відсотків жиру в день. Марінеллі не зміг відмовитись від їжі з улюбленого фастфуд-ресторану і придумав, як включити їх в своє меню. Чоловік їв тільки окремі інгредієнти страв — в основному, рис і курку, відмовившись від сметани,жирних соусів, картоплі фрі та сиру. «Я знав, що якщо я з'їм тільки курку, рис або квасоля, я зможу вписати їх в свій дієтичний план і продовжу скидати вагу, отримуючи від їжі задоволення», – пояснив американець. В дні тренувань він вживав 1800 кілокалорій на день, а в інші – 1200. Курка та рис з ресторану не були единсвенной їжею Марінеллі - він вживав яєчний білок, червону квасолю і йогурт. Дієтолог Сюзан Беркман висловилася, що не збалансована дієта, так як в неї не входять фрукти і овочі. «З часом це може призвести до поганих наслідків і дефіциту вітамінів і мікроелементів», – попередила дієтолог.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Знай.uа" також розповідав про те, що відома українська експерт проекту Сніданок з 1+1, дієтолог-консультант Лора Філіппова розповіла про важливої ролі кожного сніданку, його вплив на організм і процес схуднення.
За сумною статистикою 60% українців пропускають сніданок. Але насправді, саме від сніданку залежить, яким буде день.За її словами, завдання сніданку – данина нам енергію і розбудити організм. «Ми всю ніч були без їжі, метаболізм був уповільнений і до ранку він тільки починає знову розганятися. Щоб розгорівся вогнище, що потрібно зробити? Правильно! Підкинути дрова! Так само і з їжею: їжа – наші дрова, організм – піч, а метаболізм – вогонь», — радить Лора.