Асмік Гаспарян, яка перемогла у шостому сезоні телешоу "МастерШеф", розкрила секрет рідкісного рецепту італійської кухні.

Про це повідомляє видання "Обозреватель". Асмік розповіла, як приготувати ідеальну пасту з морепродуктами. Унікальним рецептом шпинатній пасти кухар поділилася з читачами.

Шпинатна паста з креветками за авторським рецептом Гаспарян готується недовго. Як правило, на приготування страви потрібно не більше сорока хвилин.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


Інгредієнти:

  1. Паста зі шпинатом (можна купити готову або приготувати самостійно)
  2. Креветки
  3. Часник
  4. Розмарин
  5. Мандарин
  6. Апельсин
  7. Вершки
  8. Сіль
  9. Перець

Пасту необхідно відварювати до стану "альденте". Креветки очистити від панцира, видалити кишечник.

Приготувати маринад: розмарин, часник, сік мандарина і апельсина, сіль, оливкову олію ретельно перемішати в глибокій посуді. Очищені креветки опустити в маринад на десять хвилин.

Потім креветки потрібно обсмажити на добре розігрітій сковорідці. Для аромату в сковорідку викласти часник і часточку мандарина. Потім цю ж часточку можна подати до пасти.

У сковорідку з креветками додати вершки і перемішувати до отримання соусу. Викласти гарячу пасту змішати з креветками. Полити соусом. Подавати з часточкою смаженого мандарина.

Як приготувати пасту зі шпинатом - дивіться у відео:

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" в Україні збираються заборонити пальмову олію, наслідуючи ряд європейських країн, де діють аналогічні заборони. Така дія законодавців обов'язково призведе до зростання цін на багато продуктів харчування, оскільки замість дешевого пальмової олії доведеться застосовувати більш дорогі замінники.