Асмік Гаспарян, яка перемогла у шостому сезоні телешоу "МастерШеф", розкрила секрет рідкісного рецепту італійської кухні.

Про це повідомляє видання "Обозреватель". Асмік розповіла, як приготувати ідеальну пасту з морепродуктами. Унікальним рецептом шпинатній пасти кухар поділилася з читачами.

Шпинатна паста з креветками за авторським рецептом Гаспарян готується недовго. Як правило, на приготування страви потрібно не більше сорока хвилин.

Популярні новини зараз
"Буде так, як є, і ще гірше": ексглава МЗС заявив, що Україну чекає поразка Відрізняються платіжки за опалення: теплоенерго пояснили причини Головне за 6 грудня: ТЦК гребуть тяжко-хворих, тарифи зростуть у 2026, а ПриватБанк зрізає ліміт пенсіонерам Один клік і грошей немає: ПриватБанк попередив про нову загрозу
Показати ще


Інгредієнти:

  1. Паста зі шпинатом (можна купити готову або приготувати самостійно)
  2. Креветки
  3. Часник
  4. Розмарин
  5. Мандарин
  6. Апельсин
  7. Вершки
  8. Сіль
  9. Перець

Пасту необхідно відварювати до стану "альденте". Креветки очистити від панцира, видалити кишечник.

Приготувати маринад: розмарин, часник, сік мандарина і апельсина, сіль, оливкову олію ретельно перемішати в глибокій посуді. Очищені креветки опустити в маринад на десять хвилин.

Потім креветки потрібно обсмажити на добре розігрітій сковорідці. Для аромату в сковорідку викласти часник і часточку мандарина. Потім цю ж часточку можна подати до пасти.

У сковорідку з креветками додати вершки і перемішувати до отримання соусу. Викласти гарячу пасту змішати з креветками. Полити соусом. Подавати з часточкою смаженого мандарина.

Як приготувати пасту зі шпинатом - дивіться у відео:

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" в Україні збираються заборонити пальмову олію, наслідуючи ряд європейських країн, де діють аналогічні заборони. Така дія законодавців обов'язково призведе до зростання цін на багато продуктів харчування, оскільки замість дешевого пальмової олії доведеться застосовувати більш дорогі замінники.