Для приготування нам подадобится:

Цукіні 400 г
Яйце куряче 2 шт
Борошно пшеничне вищого сорту 50-60 г
Морква 200 г
Цибуля ріпчаста 150 г
Олія соняшникова 30 г
Майонез 100 г
Кріп 30 г
Цибуля зелена 30 г
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком


Як приготувати "Закусочний торт з цукіні":


1 Кабачок натерти на крупній тертці, посолити і залишити на 15 хвилин

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

2 Після закінчення часу кабачок віджати від утворилася рідини. Додати яйця, перемішати.

3 Додати борошно, перемішати

4 Приправити перцем, посолити при необхідності.

5 Моркву натерти на тертці, цибулю дрібно порізати

6 Обсмажити цибулю і моркву до м'якості

7 Смажити кабачкову масу на антипригарній сковороді, викладаючи тісто ложкою і акуратно розрівнюючи, утворюючи коло.

8 Акуратно перевернути і смажити з іншого боку.

9 Змастити кабачковий млинець майонезом

10 Зверху покласти овочеву начинку

11 Посипати зеленню

12 Покласти наступний млинець

13 Повторити всі кроки. Прибрати торт в холодильник на 2 години. Для пікантності можна додати в майонез часник.

Рецепт "Закусочний торт з цукіні" готовий, смачного ;)

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", підплавленний сир не залишить байдужими гостей