Бракує вільного часу, обмаль продуктів у холодильнику, а смачненького все ж хочеться? Найкращий вихід із ситуації на цей випадок знайшли французи.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЛегкий та швидкий у приготуванні десерт під назвою "Плаваючий острів" – по суті та ж сама повітряна меренга із білка, але дещо адаптована, повідомляє Clutch.
Головний секрет криється в англійському кремі та розтопленому шоколаді, які в сукупності створюють неперевершений смак.
Вам знадобиться:
2 яєчних білка
70 г цукру
90 г шоколаду
Рецепт приготування:
Збийте повільно білки, досипаючи паралельно у них цукор, поступово підвищуйте швидкість блендера: доки меренга не стане блискучою на вигляд.
Покладіть шматочки шоколаду (можна натерти, або подрібнити ножем), перемішайте утворену масу і викладіть усе в порційні форми, чашки для десертів також згодяться.
Проведіть ножем по стінках форми, поставте у мікрохвильову піч на півгодини, дістаньте і зачекайте, доки охолоне.
Налийте на окрему тарілку трохи розтопленого шоколаду, зверху викладіть "острів". Допускається також використання заварного джему, або ж іншого солодкого соусу на власний смак.
Дивіться: Десерт "Плаваючий острів"
Як повідомляв портал "Знай.ua", розкрито секрети італійських десертів.