В Україні триває сезон популярного та мегакорисного овоча – гарбуза. Існує безліч страв із гарбузом, однак не всі вони відрізняють простотою приготування.

Портал Clutch пропонує незвичайну та цікаву страву, яка підкорить ваше серце та шлунок і стане одним із головних страв вашого буденного меню це гарбузові млинчики.

Для приготування вам знадобиться:

гарбуз

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще
  • 2 шт яйце
  • 3-4 ст.л. цукру
  • щіпка солі
  • 3-5 ст.л. борошна
  • 2 гр ваніліну
  • 1 щіпка соди харчової
  • 100 мл рослинного масла за смаком

Як готувати:

Очистіть гарбуз, поріжте на шматочки і провари її до готовності. Воду злийте, але не забудьте трохи залишити, щоб розбавити пюре до потрібної густоти. Відпрате гарбуз в блендер і збий до однорідної маси.

До пюре додайте спеції, та сіль.

Яйце перетріть із цукром та додайте до гарбузового пюре.

Перемішуючи додайте борошно.

Викладайте гарбузову суміш на розжарену сковорідку з олією. Можете скористатись ложкою, або ж сформуйте руками невеликі млинчики.

Просмажте з обох боків, щоб вони підрум'янилися і головне добре присмажився всередині.

Почекайте поки оладки трохи охолонуть і подавайте до столу зі сметаною, варенням. Зверху посипте родзинками та горіхами.


Спробуйте італійську фраттату з гарбузом за рецептом українського телеведучого

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", пропонуємо спробувати найсмачніші картопляні млинчики, смак яких приємно здивує родину, а приготування не займе багато часу, і головне, не спустошить ваші кишені. До того ж така страва чудово доповнить ваше меню під час посту.