Низка зимових свят вже не за горами, а меню для гостей досі не склали? Не біда, існує один безпрограшний варіант, який точно врятує ситуацію – фарширований болгарський перець.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяХоча із закінченням сезону овочі традиційно дорожчають, але от інші складові не будуть дуже затратними, та й сам рецепт не такий вже складний, осилить будь-яка господиня, повідомляє Clutch.
Вам знадобиться:
Перець болгарський
Фарш м'ясний
Рис
Морква
Цибуля ріпчаста
Томатна паста
Мелений перець
Сіль
Зелень
Сметана
Рослинна олія
Рецепт приготування:
Помийте перець та очистіть його від серцевини, помістіть в каструлю з водою, поставте на невеликий вогонь. Зачекайте, поки шкірка не стане м'якою. Відваріть в окремій ємності рис, помийте і наріжте цибулю кубиками, а моркву натріть на великій тертці.
На середній вогонь поставте пательню, долийте масло, викладіть цибулю та моркву і смажте до золотистої скоринки, а тільки потім додавайте фарш (посоліть і поперчіть за смаком). Періодично слід помішувати масу, а коли вона пустить сік, злити воду.
Викладіть у глибоку тарілку, перемішайте із готовим рисом, але не начиняйте перець, поки не охолоне. Долийте води у каструлю, додайте томатну пасту і починайте варити перець на слабкому вогні приблизно 15 хвилин. Доведіть до готовності, посипайте зеленю і запрошуйте гостей до столу.
Дивіться: як готувати болгарський перець вдома
Як повідомляв портал "Знай.ua", названі варіанти найсмачніших страв на Хеллоуін.