Яйця, шматочок оселедця, брокколі, ягоди, сир і морс із смородини. Це взагалі можна поєднувати? Ще й як можна. Лікар-дієтолог розкрила секрет збалансованих та поживних сніданків. Український лікар-дієтолог Оксана Скиталінська розповіла, що вживає в їжу. Вона демонструє свій сніданок, викладаючи на сторінках в соціальних мережах фото, списки продуктів і рецепти. Clutch.ua заглянув в тарілку до дієтолога і дізнався секрет дієтичних і дуже корисних сніданків.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСніданок 1. Протизапальний
• Варені овочі: стручкова квасоля, горошок, цвітна капуста (всі морозиво).
• Сирі овочі: зелений салат, стебла селери, брокколі і авокадо.
• Яйце варене з рідким жовтком.
• Сир тофу.
• Блакитний сир (розплавлений на овочах).
• Масло вершкове і оливкове для заправки.
• Ягоди.
Сніданок 2. Низькокалорійний
• Яйце варене домашнє.
• Шматочок оселедця.
• Буряк варена з хріном.
• Квашеная капуста.
• Помідори в'ялені і свіжі.
• Листя салату і огірки.
• Брокколі та цвітна капуста.
• Петрушка.
• Оливкова олія extra virgin, 1 ст. л. жирної сметани.
• Морс з розмороженої смородини.
• Кава по-закарпатськи.
• Горіхи.
Сніданок 3. Енергетичний
• Два яйця з рідким жовтком.
• Сира терта морква.
• Проростки соняшнику.
• Зелені сирі овочі: брокколі, петрушка, кріп.
• Каша мультизернова з додаванням вершкового масла, авокадо, базиліка і в'ялених помідорів.
• Сир пармезан.
• Ягоди заморожені.
• Настоянка з каркаде
Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що часто буває, що ми забуваємо поснідати перед роботою. Пропонуємо виправити ситуацію і приготувати сніданок «на винос». Більше ніяких бутербродів, вчорашній відбивною і надокучливою вівсянки. Лише ситість, максимальна користь, простота і краса. 5 варіантів сніданків "з собою".